imgesi Merhaba sevgili anneler? Nasilsiniz? Bildiginiz Dogal icerikli cinko takviyesi ve yinee dogal icerikli bir pisik kremi tavsoye edermisinz? Pisigimiz fazla ama hafif bi krem ise yaramayablr smdiden cok tesekkurler
2prematureannesi imgesi pişik için hametol iyi ben kullanmıştım Instagramda mühendisin oğlu var sayfasına bakarsanız bebeklerle ilgili a dan z ye herşey var ordan bulabilirsiniz
Sabis imgesi kesinlikle sudocrem hem doğal hemde zararı yok ve benim kızım sürekli oluo suruyorum ertesi gün iyi oluo
imgesi 2prematureannesi tesekkurler peki cinko takviyesi icinde bi fikriniz varmi??? Muhendisin ogluna da pek guvenmiorm cbku her fenomen gbi oda trendyolun himayesi altinda…
imgesi Cansu03072020 bepanthol okdr suruorm ama cocugu hiv rahatlatmadi… ishali cok oldgu icin surekli.kendini yenilio ama dgrini bilmiodm
2prematureannesi imgesi yok canım o konuda şüphen olmasın ama çinko konusunda bişey diyemem başıma gelmedi hiç çünkü ama emin ol bende pişik konusunda çok muzdarip oldum ordan hametol görüp kullandim ben
OglumKerem Sarı kantaron yağını deneyin derim. Oğlumun her bez değişiminde pişik kremi kullanmama rağmen yinede pişik oluyordu, kremler etki etmedi sarı kantaron yağı sayesinde bi günde ciğer gibi olan poposu söndü.
imgesi OglumKerem yaaaa ben bunu biliodm ama.neden hic aklima gelmedi cok tesekkur ederim iyiki sormusum cok tesekkur ederim💕🤗😍
2prematureannesi imgesi ben bayadir takip ediyorum tabi Trendyol reklamlarını vermiyordu tam o kadar oğlum 1 buçuk yaşındayken eşimin köyüne gitmiştik kışın işten çıkarılmıştı oğlum çok kötü hasta oldu hatta neredeyse öksürükten tıkanıyordu diyebilirim oksurdugu zaman sokağa çıkarıyorum hava alıp rahatlasın diye defalarca goturmeme rağmen bişey yok denilip gönderildik sürekli eve neyse acilden giriş yaptık oğluma antibiyotik serum takıldı ve oğlumun poposu serum yüzünden pişik oldu ne yaptıysam geçmedi önceden de takip ettiğim için sayfasına girip kremlere baktım sonra hametolu keşfettim orda hemsireden istedim getirdi size yemin ederim o pisigi o krem bı kaç gün içinde geçirdi ve emin olun o pişik yüzünden oğlum çok acı çekti hatta sırf acisindan dolayı altını bile aldırmıyordu sonrada iyileşip eve geçince Bursa’ya evime dönene kadar Erzurum’da o kremi kullandım ben sürekli ki bizim burda bı krem satılıyor Bulgaristan’dan getiriyorlar o kremde herşeye birebir onu bebekligindn beri kullanıyorum sansima işte o kremde orda bitince hametol ilaç gibi geldi diyebilirim
Hlldnmz Ben sudokrem kullandım bir kere sürmemde hemen geçiriyor hatta kendimde bile anında etkisini gördüm. Bir arkadasım var bebeğine hep arko krem kullandı şimdiye kadar hiç pişik olmadı kızı
Ask_kokulu_yavrum Sudocrem kullanıyorum ama olan pişiği geçirmede pek bi faydasını göremedim doktor doğal karışım yağ hazırlattı eczaneden çok faydasını gördüm şuan sudocrem bitsin burts beesin pişik kremini alıp kullanmayı düşünüyorum (Şampuan ve vücut losyonunu kullanıyorum harika ve doğal)etrafımda kullanan herkes çok faydasını gördü