ask Babyboyy Biz oglum 2 haftalikken yaptirdik. Sadece sunnetten sonra birkac saat huysuzluk yapti okadar. 10 gun icinde de dustu taktiklari aparat. Bence mutlaka yaptirin kucukken cok daha rahat oluyor
ikos58 Babyboyy 5. Ayda yaptırdım 1.5 ay oldu suan doktor korkusu yasıyor kontrole asıya gıttıgımızde delırdı keske daha erken yaptırsaydım. Aklı ermeden bıran once yaptırın
Nscaslan34 Babyboyy 36 günlük yaptırdım cnm ne kadar erken o kadar iyi. Hem anlamıyor hem cabuk iyilesiyor hem küçükken daha çok uyuyorlar uykuda geciyo zaten özel hastane yapiyo
Nscaslan34 Baldudakege farketmiyor o. Kimisi lokal anestezi olduğu için sirkeli yatmaktan sıkıldığı için biberonla mama veriyor
Kmanne Babyboyy 2 aylıkken yaptırdık bir hafta sıkıntılıydı ama geçti nihayetinde. 6 aylıkken yaptırdığımızı hayal bile edemiyorum. Saniye yerinde duran bir bebek değil çok zor olurdu tahmin ediyorum
ZuZu97 Babyboyy hayır canım doğru söylüyorsun doğar doğmaz hastanede yaptıranlar bile var..ne kadar erken olursa bi o kadar iyi olur