AdasuAnnesi Kızım 8 aylık olcak 1 hafta sonra dedesi bugn örümcek alms aslında koymayı düsünmüyordm ama hediye gelince koyalm dedk koyanlar var mı aranızda ne kadar arayla kac kere koyuyorsunuz günde ??
Kivicito AdasuAnnesi evet uzmanlar kullanmayın diyor saglıksız diyor ama bizde saatlerce koymuyoruz biraz oyalanıyor zaten sürekli ayakta binmeye calşyo yada oturdugu yerde oynuyo. Vala kullanmayan kullanmasın ben kullanıyorum
Kbrayaman AdasuAnnesi bende koyuyordum 10 dk sabah 10 dk akşamları oğlum 10 aylı hep parmak ucunda basıyor yürüteçten kaynaklandığını düşündüğüm için kaldırdım birkaç gün önce
Deletedmom317 AdasuAnnesi ben 5 buçuk aylıktı bindirdim ama çok hareketli artık kafayı yicektim şuan 9 aylık arada biniyor içinden atlıyor valla ben henüz zararını görmedim. Muhakkak zararlıdır orasını bilemem ama erkek kardeşim de bende binmişiz problem yok şükür.
Aselinaannesi AdasuAnnesi kızımı örümceğe bindirdim şimdi 6 yaşında ve çok şükür ne bacaklarında nede yürümesinde bi sorun var 8 aylik kızım da biniyor şuan tabi devamlı bindirmiyorum evleri makineye tutarken iyi oluyo örümcek ben nerde o arkamda 😂😂
senceumrumdam1 Kivicito canım neden kullanmayın diyorlar bana da söyler misin ilerisi için bende almayı düşünüyordum da?
Hsyh senceumrumdam1 ayaklarda problem yürüyüş bozukluğu yapabiliyormuş ben kullandım şahsen herkesin kendi fikri
Kivicito senceumrumdam1 galiba bacak pozisyonundan ötürü onun yerine yürüme arkadaşı alın dik diyorlar onuda aldım ama yürüteçte kullanıyorum çok harektli oğlum
Kbrayaman IrmakAliKerim çok erken ona karar vermek için 2 yaştan sonra belli oluyormuş canım bebeklerde 2 yaşa kadar parmak ucu yürüme olabiliyormuş
Elwingg Bazen soyle 10 dk soluklanasim gelio alsammi diyorm vazgeciyorm kizim 12 aylik..hic durmuyo ve bu ara iyicd bana yapisti
Deletedmom5284 Ya emin değilim ama annem beni hep yürüteçle büyütmüş yani baya uzun süre binmişim, yamuk basma sorunum var ondan mı olmuş bilmiyorum tabi belki başka birşeydir ama yine de tereddüt ettim
Esra3345 Dün oğlum örümcek kazadı geçirdi kabloyu çekerek üzerine ütü düşürdü ve yanık tedavisi görüyor şu an çok dikkatli olun lütfen