Gizem_Mira Merhaba anneler bebegim 2 bucuk aylık hep kucak istiyo (hiç şikayetçi değilim) 🤗 işimi yapamıyorum kanguru için erken diye düşünüyorum ama tam bilgim de yok önerileriniz var mı
mrvcr Gizem_Mira solomom tavsiye ederim. biz çok rahat ediyoruz. ama iş yaparken kanguru ile eğilip kalkmanız tehlikeli olabilir, bilginiz olsun. 3 aydan önce yenidoğan aparatı ile kullanabilirsiniz.
Kbrayaman Gizem_Mira solomombaby kullanıyorum ben memnunum ama her 10 dakika da bi bebeğini dinlendirmen gerekiyor kanguruda yoruyor çünkü 🥰
Buno Gizem_Mira bende de solomombaby var. Cok fazla kullanamadim ama cok rahatlatiyor sizi yormuyor. Neko swich daha iyiymis ama bilsem onu alirdim. İlk aylar solomombaby nin aparatiyla zor oldu. Ergonomik olmasina dikkat edin.
AysunFatih Gizem_Mira Bende almayı düşünüyorum önümüzdeki ay bebeğim 2 buçuk aylık olucak mamadus düşünüyorum bende gezegenli modeli heryöne olan
Gizem_Mira mrvcr kullanılabiliriz yani suan peki oturuş şekli nasıl v olanlar kalça cıkıpına sebep oluyomuş diye duydum m olanlar öneriliyo öyle mi