Mircan 42 günlük bebeğim sabah 6 dan beri uyumuyor delirmek üzereyim bı sikintisi yok ağrısı yok gaz ilaclarini kullanıyorum gözleri kapanıyor 5 dk uyulluyor sonra geri uyanıyor tükendim artık ne yapayım Allah aşkına biri yardım etsin artık
fistikcisahap Mircan 3-3.5aya kadar gaz sancıları devam eder canım ama diğer huzursuzlukları azalır zamanla, dünyaya alışmaya çalışıyor çok normal. Her bebek farklı tabi büyüme sancıları bunlar
Asena06 Mircan Canım benim bi duş aldır rahatlasın çocuk ben dolduktan 1 hafta sonra hep akşamları yıkamaya başladım geceleri de miss gibi uyuyor valla hiç uyanmadan ben saati gelince emziriyorum uyumaya devam ediyor 3 aylik olduk hala aynı sistem öyle bi rutin olusturdum
Mircan Merveyavuzktm ağlamıyor sadece huzursuz balkondayim üstü ince ama anlamıyorum nedenini çıldıricam artık
Deletedmom16 Mircan valla banada dendi ama bebek durmadıkça yıkadım çok rahatladı uyudu hemen annem yıka ama yıkanan suyunu dökme demişti
Birgul Dus aldirin karnina ayaklarina zeytinyagi ile masaj yapin gaz damlalari etkili olmuyo pek.azaltiyor ama tamamen gecrmiyor malesef😞
Elifhanim Mom987 ay ne bileym bizim bu buyuklern demesi bebege iyi gelmzmis kucuk oldugu icin tam sebebi aciklanamiyor 😁😁
Ela07 Mircan öyle şey mi olur ya neden yıkanmasın çocuk rahat eder yıka güzelce sonra bide oku belki nazar falan değmiştir sonrada uyut
Tgba123 Mircan ben her akşam uyumadan yıkıyorum ve Allah a şükür hiç birşey olmadı . Bana akşam yıkama güneş batarken büyümez bebekler dediler . Maşallahları var ikiz 70 cm geçtiker 7. Aylarında öyle şeyler düşünme . Dua et yıka
findikburun Mircan yıkanır neden yıkanmasın .ben dogdugundan. Hep akşamları yıkarım hic birseyde olmuyor .
miracinnannesii Mircan bi duş al. Güzel bi msaj sonrada kundak yap eger uyumazsa beyaz gürültü ac mışıl mışıl uyur Allhın izni ile 🙏🏻
miracinnannesii Mircan canım öyle bsey yok bende smdi yıkadım oglumu her akşam da yıkıyorum rahat uyumadıgı srekli uyanıyor yoksa bırak küm ne derse desin sen kndi bildiginden şaşma ya zaten cocuj olduktan sonra herkes bsey syluo bi akşam dene bak ne kdar fark olucak arada