Kubra_2019 Merhaba arkadaşlar, grip aşısı bu dönem de çok önemli. Virüs grip olan kişiye bulaşırsa ağır atlatıyor. Bu sebepten dolayı sizler ve büyük çocuklarımız eşleriniz varsa grip aşısı atinin derim.
Humi Kubra_2019 grup asi firmasinin uydurdugu sozler bunlar. Eger bagisikliginiu dusukse zaten zor atlatiyor insanlar bu hastaligi. Asi yerine bagisikliginiui dogal yollarla yukseltin derim. Zira grip asisi olanlarin olmayanlara oranlar daha cok yakalandigini gercegini bi arastirin
Esilyaa Kubra_2019 evet benim doktorum da söyledi mutlaka grip aşısı yaptırın hatta eve girip çıkan anneanne babaanne dede falan varsa onlar da yaptırsın dedi
Kubra_2019 bluem prosedür olarak eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırıyoruz çocuklar icjn e uygun olması açısından cocuk dr. Sormak gerekiyor
Kubra_2019 Humi ben dr. Yengem var önerisi üzerine sizlerle paylaşmak istedim şahsi fikrim olarak Da ben yaptıracağım. Bizim basit bir grip dediğimiz hastalık yıllar öncesinde aşısı vlbulunana kadar çok can aldı
Pelo_00 Humi ben yıllarca çok ağır görüp geçirirdüm sonra her yıl grip aşısı yaptırmaya başladım ve faydasını çok gördüm grip olsam bile hafif atlattım dediklerinize katılmıyorum. Alerjik astımımdan dolayı düzenli kontrole gittiğim göğüs hastalıkları doktoruma gittim koronadan korunmak için aşı yaptırmam gerer mi diye sordum mutlaka grip aşısını yaptır dedi ki kendisi alanında çok başarılı ve bulunduğum şehirde en çom tercih edilen bir doktordur.
Ecmekl Benim kadın doğum domtorum perinataloğum hepsi mutlaka yaptırmamız gerektiğini söyledi ailecek yaptırıxaz işallah.. ama aşı az gelşyomuş tanıdık eczane varsa şimdiden konuşup ayırtın derim