delibirhatun Duyar duymaz yazmak istedim belki gormemissinizdir hepimiz cok uzulduk ama sonunda oldu devlet karsilayacakmis insallah hasta cocuk kalmayacak Allah hepsine yardim etsin 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
nursocum delibirhatun bi ilaç var onu tek karşılayacak yine yardımlarımızı eksik etmemiz lazım. O çocuklar hepimizin ve herkes o durumda olabilirdi. Allah hiçbir anne babayı çaresiz bırakmasın kimseyi evladıyla sınamasın 💓 yine de haber çok güzel en azından tr tedavi olacaklar
Seherronya Arkadaşlar devletin karşılayacağı bu ilaç türkiyede bulunan ilaçlardan yani tedavi için yine yurt dışındaki ilaca ihtiyaç var haberi paylaşırken dikkatli olalım . Şuan bağış toplayan ailelerin durumu etkilenmesin 🥰
delibirhatun Seherronya ben haberi izleyemedim cocuk uyutuyorum görünce çok sevindim paylaşmak istedim ama bu durum üzdü beni 😥
Seherronya delibirhatun bende ilk gördüğümde çok sevindim ama içeriğini okuyunca yine yurt dışındaki ilaca mecburiyet olduğunu gördüm . Belki bu haberi görüp yardım yapmaktan vazgeçenler olabilir diye yazmak istedim . İnşallah tez zamanda bu sorunda tamamen halledilir 🙏 allah tüm yavrulara sağlık sıhhat versin 🙏
Seherronya delibirhatun yok canım olmaz merak etme ama sosyal medyada ki yapılan paylaşımlar yanlış algılanabilir 🙄