Prens_annesi170620 Dün 2. Ay aşısı olduk dünde bu saatlerde 38 i gördük bugünde bu ateş kaç gün sürecek çok üzülüyorum
Ipek_zeynep1610 Prens_annesi170620 ayagina islak sirkeli corap giydir duser . En azindan ben oyle yapmistim etkisini gordum. Belki sizde de ise yarar. Tabi cok tutmayin kucuk daha sonucta. Ben ve arkadaslarimda bu yontemi kullaniyoruz.
Sarikuzumalp Prens_annesi170620 merak etmeyin en fazla yarına kadar sürer. Sürekli ılık kompleks yapın 38 i geçmezse vermeyin hiç ateş düşürücü
Prens_annesi170620 Kyra_11 ılık suyla koltuk altı ve eklem yerlerini sildim calpol da veriyorum umarım düşer
Edauu Prens_annesi170620 bende her anne aynı ben 2 ay asısı vururken agladım resmen gözlerinn cesme gibi oldu bebegimin birini vuruyo susuyo digeri zor hepsi sırada 4 ay asısı var cok az kaldı bende onu düsünüyorm
Prens_annesi170620 Edauu miniklerin sağlığı için herşey ama insan stres oluyor üzülüyor iyi olsunlarda 38 i görünce çok korktum
Prens_annesi170620 Sarikuzumalp 38.1 38.2 filan oldu verdim bir çay kaşığı ağrısı da var sanırım ağlıyor kuzum ılık suyla da sildim şifa olsun inşallah ❤️