Solzeyer Tuana0606 benim 14 aylık delmeyi düşünüyorum ama çok geciktim koronadan dolayı da şimdide kararsızım acaba delsem mi ?? Şurda bekliyim bende
Tuana0606 @ macakizi8 tabi size kalmış karar eskiden miş o nineler iğnryle delermiş sıcak külle ovalayıp şimdi sprey sıkup tabancayla hemn deliniyor açıkcası brnde korkuyordum şükür hiç ağlamadı bilr
Tuana0606 Solzeyer biz bugün 2 buçuk aylığız postu açtıktan hemen sonra deldirmeye gittik hiç ağlamadı maşallah
Yazilimcianne Tuana0606 delirmedim delirmeyi de düşünmüyorum. Kendi istediği zaman istediği kadar deldirsin
Mommy_Bird Yazilimcianne kesinlikle bende aynı fikirdeyim ben dayanamam kendisi büyüdüğünde istediği kadar deldirsin 🌼
Musab44 Tuana0606 kulak delmek peygamber efendimizin sünnetidir canım . 7 günlükken yapmak ennmakbulu
Tuana0606 Musab44 valla doğdumuz zaman sarılıkla fln uğraştık baya benim yine aklımda yoktu dedemiz sağolsun onun sayesinde deldirdik iyikide deldirdim😊
Ademinee 14 aylıkken deldirdik kızım sakin bi bebek çok sorun olmadı ama ben bile geç kalmışız dedim yani en ideali 10 12 ay arası bence
Merve_Kurt Tuana0606 6 aylıkken deldirdim ama korona olmasaydı daha erken deldirecektim çünkü ne kadar küçük olursa o kadar hissetmiyor korkmuyor benim kızım artık yavaş yavaş farkında olduğu için bazı şeylerin pıt diye ses çıktı korktu ondan
Sonsuzask_06 Tuana0606 bende düşünüyordum Allah korusun bişey olur virüs de var hastaneler sıkıntı virüs geçene kadar bekleyeceğim en aZından hayat biraz normale dönsün