Heraninannesi Kızlar bugün 4 ay aşısı vurulduk çok huysuz bütün gün kucakta kendini parçalıyor uyutuyorum geri uyanıyor neden acaba ne zaman geçer?
Fyzpyrz Heraninannesi asidan oluyor cnm gecen hafta yaptirdim benim oglumdada ates falan olmuyor ama cok huysuz oluyor ve gereksiz agliyor hep.bende asidan sonra yarim fitil kullaniyorum rahatliyor uyuyor.
Jrarya Heraninannesi ahh bizde yarın olucaz daha öne fitil vermişti doktorumuz gerek duymamıştık önerdiyse sizde fitil verin yarın lazım olursa hemen bende kullanıcam 🤦🏻♀️
ALiAslan Heraninannesi bizde cuma günü olduk aşımızı aynı bizimkinde öyle huysuz sürekli mızmız halde 😕 fitil attım biraz kendine geldi dedim yine huysuzluğa devam sanırım büyüdükçe huylar değişiyor 🤷🏻♀️😕
Rabiaa Heraninannesi bizde bu ayın sonuna olacağız şimdi bende korktum:( ikinci ay aşı su ateş yapmıştı inleye inleye uyumuştu yavrum :(( Neden böyle oluyor bu aşılar ya
tgc Heraninannesi bende calpol verince sakinleşip uyumustu sabaha birşeyi yoktu asi yeri ağrı yaparmış atesi olmasa bile . Geçmiş olsun minigee
Cesurefe Şuan biz de ateşle ugrasiyoruz ilk dozda ateş huysuzluk hic bisey olmadi.bugun 2.dozlari vurulduk ilk dozdan bağısıkligi kazandigi icin ates yapmaz muhtemelen dedi ebemiz.gun icerisinde hic bisey olmadi taa kii gece uykusuna geçene kadar 37.7 gorduk bu gece nobet 😑