gzmzm Hanımlar ben seminer döneminde sadece okulda olacağımızı sanıyordum. Meğersem 18 eylüle kadar okulda olacakmışız. Kara kara düşünmeye başladım kızımı ne yapacağım diye. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce okulda mı oluruz açılana kadar?
babyyy13 gzmzm bende duydum. Çok saçma. Hepimize birer sınıf verilicek ve orada canlı ders yapıcaz sanırım. Yani evden yapmamamızın sebebi göze batmamız çok üzgünüm şu an. Ne olacağı belli olmadığı için bakıcı da bulamadım ne yapıcam bebeğimi bilmiyorum
FerahKuzum O kdar saçma ve riskli ki. Böyle olursa ücretsiz izne ayrılmayı planlıyorum. Hiçbşiy ailemden dha önemli değil
gzmzm FerahKuzum ahh ahhh keşke ben de sizin gibi ücretsiz izne ayrılabilsem. Maddiyat el verse bir an düşünmem. Allah yardımcımız olsun
gzmzm babyyy13 ben de düşünüyorum ne yapıcam kızımı. Bakıcı da zor. Yani o da bir risk. Aile büyükleri gelse o da risk. İçim daraldı resmen
babyyy13 gzmzm bakıcı büyük risk şu durumda. Ne durumda olduğunu bilmiyorsun. Aile büyüklerine en azından müdahale edebilir insan. Hiç istemesem de kvalidemi çağırıcam gibi
Serenty gzmzm benim ki daha beş buçuk aylık seminerde iken emzirmek istiyorum bakalım müdür ne diyvek.sirf mileltimiz konuşmasın diye okula gitcez
Suzii4747 Benim kızda 4 ay 20 günlük ve pazartwsi nasıl bırakıp seminere gidecem düşünmekten bir hal oldum ve hiç kimsede durmayan kızım
Ozlemozdmr Okullara gelen bi yazı yok bildiğim kadarıyla. Bence ortalığı karıştırmak adına yapılıyor bu tarz haberler. Yazı gelen okul var mı ? Varsa paylaşabilir misiniz ? Ona göre bi çare bulalım bebişler için
birkuzuhikayesi Ozlemozdmr hayır hocam resimi yazı var 18 eylüle kadar okuldayız maalesef . Bize ilçe milli eğitimden resmî yazı gönderildi 😢
gzmzm Ozlemozdmr okula gönderilen seminer yazısında yazıyor hocam. Okul grubunuzda paylaşıldıysa bakabilirsiniz. Müdürümüzde söyledi. Uzaktan eğitimler okulda olacak dedi
Mom8 gzmzm resmi yazı geldi mi hocam? Bugün müdür yardımcımız memurlar netten bu haberi paylaştı ama henüz bize ulaşan bir yazi yok dedi. Güneydoğuda bazı ilçelere hafta da 1 2 gün öğretmenler okuldan canlı ders yapacak diye yazı gönderilmiş diye okudum haberlerde
gzmzm Mom8 müdürümüz söyledi hocam. Bize söylenen uzaktan eğitimin okulda olacağı, 18 eylüle kadar okuldasınız dedi