Momsbabyy Aradım taradım şöyle güzel bişey bulamadım alan varsa nereden aldı bi bana diyin hele😂 file şeklinde olanlardan birde tül çorap gibi olanlardan arıyorum 🙈
Asklepios Momsbabyy valla ben kilolu olduğum için giyemedim vücut çorabı ama jartiyer tavsiyesi verebilirim. Penti veya miorre de güzel şeyler var 😅
bself33 Asklepios kız bende kiloluyum jartiyer kayıyor bacaklarımdan hiç olmuyor o yüzdende vücut çorabı tercih ediyorum senin nasıl kaymiyor mu
Momsbabyy Egemenin_Annesi Öncelerde gelinliğin altına falan giyerlerdi uzun çorap gibi bişey nasıl anlatım ki Google amcaya sor söylesin 😂
Patatesyanakannesii Momsbabyy oo sana rahat olur canım 58 kiloydum bn ama nerden atılıyor burda fotoğraf bilmiyorm
Mom62636362 Momsbabyy avrupa networking’e bak 😂 orada baya indirimli alabilirsin üye olup, satışta yapabilirsin
Momsbabyy Mom62636362 Evet oraya baktım ama begendiklerimin bedenleri yoktuu gerçekten çok hesapliydi ama🙈😂
RundownMom Momsbabyy dedo kadın siyah desenli özel bölgesi açık fantezi çorabı. Böyle yazınca da bi tuhaf oldu 😁