0401emir Merhabalar ; Bebeğim daha 3 günlük fakat sütümü bi anda almayı bıraktı😢 göğüslerim taş gbi fakat bebiş çekince gelmio o yuzden sınırlenıp bırakıo philips avent elektrkli süt sağma ile sağdım fakat gelmedi. Yanlz kalkanlarda süt bırıkmesı azda olsa oluo. Sezeryan ıle dogum yaptım hastahanedekı 2 gunde sutum vardı ve dr bebegıme yettgıni soyledı cnku kaka yapıodu. Smdı yarın hastahane tipi pompayla sagdırmak ıstıorm acıtıomu yada onu kullanıp gelen varmı ?
meruz 0401emir 6 aylık olduk. hem sütüm artsın hem de göğsüm tamamen boşalsın dyr medela nın hastnr tipini kiraladım hiç acıtma olmadı gayette güzel boşaltıyor 15 dk da tek göğsümü tavsiye ederim
Lokma 0401emir 3 ay kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Sadece biraz büyük o nedenle yanımda tasiyamadigim için küçüklerden alıp onu iade ettim
0401emir meruz teşekkür ederim bugun hastahanede kontrolumuz var 4 gunluk bebegım ılk defa sagdırcam hastahanede bnde rahatlarm bebegmde anne sütüne tam doymuş olur
meruz Akrhnm koşuyolu medipol hastanesinin yanında sümer A.ş nin ofisinden kiraladım aylık 150 tl ve bir defaya mahsus 80 tl pompa alıyorsunz sizde kalıyor