Rrabis12 Kızlar minies bebek bezine geçmeyi düşünüyorum kullanıp memnun olan varmı emiciliği nasıl sızdırma taşma yapıyormu acaba ?
psikolog-anne Rrabis12 ben sleepy ile başladım dogdugun da, öyle bir Pişik olduk ki anlatamam. 20 gunluk Ken mini es e gectim çok memnunum mm. Taşma vs yapmıyor cok iyi cok sağlıklı. İçeriği zaten temiz.
Deletedmom349 Ben kullanıyorum çok güzel bi bez gerçekten molfix ve slepy kullanıyordum ikisinden geçtim minies e ben çok memnun kaldım
Rrabis12 Deletedmom349 bende prima kullanıyorum fiyatları çok yükseldi geçiş yapmak isityorım içeriği doğal temiz alkol vs krem yok o yğzden cazip geldi
58vildan Çok güzel bez ben 5 numaradan sonra kullanmadım son zamanlar da aldığımızda pamugu bir yerde toplanıyordu o ara olan bir sorundu sanırım 2. Bebegime de onu kullanırım kesinlikle
Deletedmom349 Rrabis12 canım ben gece takıyorum genelde 12 gibi sabah 8 gibi uyanıyoruz sidik taşması olmuyor gün içinde de 7 de bi takıyorum yeni bezi 4 5 gibi değiştiriyorum gece bezine kadar. Ama güzel memnun kaldım
SemaErenVerdi Rrabis12 ben çok memnunum prima ile kıyaslayamam ama diğer birçok ünlü markadan daha iyi daha pamuksu cildi tahriş etmiyor
Mrsozel Ben de denemek için bi paket aldım ancak yine de tek tercihim diyebileceğim bi bez değil çiş yaptığında kötü bi koku geliyo bezden molfixin pure and softunu sipariş ettim kampanyalıydı onu deneyeceğim şimdi de😅
Def2020 Rrabis12 canm bn kullnıyrm ama 4 numaraya gectım fiyatı yuksek sleppy ile aynı bu ay sleppy aldm ınternetden bi deneyecgm sleppy mı mınıes mı bu arada gecelerı sadece prıma premıuım kullanıyrm sızdırmdı
seydaac Rrabis12 uzun süre kullandım çok memnun kaldım. Pişik, sızdırma vs hiçbir şey olmadı. Tavsiye ederim
Elifum Rrabis12 ben çok memnunum ilk kızımda bezden kesmeden 1 sene önce flan kullanmaya başladım ıslak mendilini de keza öyle ikinci bebeğim de de ilk aylar dışında hep kullandım numarasını bulamamıştım