Eylul2018 En güzeli Arko valla eskiler boşuna demiyor her kremi denedim geçirmedi o basit Arko kremi iki gümde yok etti 😂😂
Melisa07 [bilinmeyen] kendi paketlerinde dahi yazıyor istersen bi bak kremin üstüne "pişik ÖNLEYİCİ " yazar foto atılsa burdan atardım
[silindi] Melisa07 [bilinmeyen] desitin 2 krem var mavi ve mor ambalajli mavi olan onleyici, mor olan pisik tedavi edici. Sadece onleyici degil pisik kremi de var.
Sheriffe meleklerim2 beyaz kil kullan acayip işe yarıyor. Sıvı şekilde kar sür çok kırumadan sil ara ara yap hemen geçio 😊
Nazlina meleklerim2 evi isisna gore havalandirin ve bol suyla temizlik yapin bize sudocrem iyi gelmisti bol bol havalandirin ama
Azraninnnannnesi meleklerim2 her ilde var mı bilmiyorum eczanelerde pembe kapta pişik kremi var arkadaşımın bebeği de öyle cok hassas hep pişik oluyordu bu krem iyi geldi birde sudoccrem eğer ıslak mendil kullanıyorsanız cok nemli bırakmamak lazm
[silindi] meleklerim2 desitin pisik kremini deneyebilirsiniz. Her bebekte farkli etki ediyor tum urunler ama umarim bebeginize fayda saglar