Mom030 Selam güzel anneler 🙋😊 sizde sezeryan doğumdan sonra kaç günde kaç kilo gitti ? Kilo vermek için ne önerirsiniz ?
HatFer135 Mom030 hiç kilo veremiyorum on kilo gitti diğerleri yapıştı hele şu sezeryan dan sonra kalan alt karın nolcak ya
Esramelis Mom030 84 ile doğuma gittim şuan 59 kiloyum 🙈 Kızım sayesinde gitti sallarken vs ama çoğu emzirirken tabi
Ssultannn Mom030 doğumda 23 kilo aldım doğumdan sonra 1 hafta içinde 13 kilo gitti 2 haftada da 3 kilo verdim bu ara bebeğimin diş kaşıntısı falan var huysuzdu biraz onun sayesinde doğru düzgün yemek bile yiyemedim 😌
minnosvetontis Mom030 72 den 56 ya dustm hala devam ediyorrm kendimi cok fzla sıkmamaya calsyorm yoksa devam edemem hayatta sadece abur cubur ekmek vs yok.onn haricnde hersey yiyorm tabagimi kuculttm bide
Gunesmavi Mom030 63 kiloyla hamile kaldım 78 ile doğuma gittim şu an 67 kiloyum henüz kırkımız çıkmadı bişe yapmıyorum ama çok iştahsızım sanırım ondan gidiyo
birtatlianne Mom030 bebeğim 10 aylık 60 kilo doğumdan çıktım üstüne 10 kilo aldım gündür günde tek öğün ve akşama kadar su 2.5 lt birde gece yatmadan yoğurt.pulbiber kuru 1.5 kilo vermişim yavaş yava gidiyor kararliyim artik