Nurcan1710 Kızlar bu aşıyı yaptıran fiyatı hakkında bilgiye sahip olan var mı birde gerçekten gerekli mi?
Cutes Nurcan1710 ben dün sabah kendim yaptım, eşim 300 liraya almış, doktor önemli bir aşı olduğunu söyledi, bebekler yakalandığında hastanede günlerde yatıyorlarmış
Durusmoms Nurcan1710 Bugün 2. Dozumuzu yaptırdık. 311 tl . 2 aylıkken ilk doz oldu bugün 4 aylıkken 2. Doz oldu. Bence gerekli ishal hastalığı kötü bi hastalık ve keşke dememek için yaptırın mutlaka. Bu tarz aşıların paralı olması da ayrı bi can sıkıcı olay ama bziim sağ olsun ilk babaannemiz sonra ananemiz yaptırdı. Gücünüz varsa ihmal etmeyin lutfen
Durusmoms Fatmlaelif Fatmlaelif bizim ilk doz 2. Ayda 2. Doz 4. Ayda yapıldı sağlık ocağı bilgi vermedi mi o konuda
mirayilknurtolga Fatmlaelif 2 ve 4 ya da 3 ve 5. Doktorumuz 2 ve 4 te aşısı var zaten 3 ve 5 te yapalım dedi. 6 aydan önce 2 dozunda yapılması gerekiyor diye biliyorum. 3te 1.dozu olduk. 1 ay sonra da 2.dozu yaptıracağız.
Kagan-89 Bizim kendi takip doktorumuz yapti biz gittigimizde buzdolabinda hazirdi 3 ve 5. Aylarda yapildi 214tl
mirayilknurtolga Nurcan1710 aşıyı olmayan bebekler virüsü kaptığı takdirde şiddetli karın ağrısı ishal ve yüksek ateş ile hastanede yatarak tedavi ediliyorlar. Yaptırılmalı diye düşünüyorum. Biz 1 ay önce 3 aylıkken 311 TL lik rotarix in ilk dozunu yaptırdık. 2.doz 5aylık olduğumuzda.