Mommy_Bird Merhaba hanımlar bebeğim 4 ay 27 günlük emziriyorum bu zamana kadar hep dikkat ettmeye çalıştım Yediigim şeylere canım acayip midye istiyor yesem sütten geçer bi sıkıntı yaratır mı sizce emzirme döneminde midye yiyeniniz oldu mu 😏
belizedizeliz Mommy_Bird Benimde canım çekiyor ama bende emin olamıyorum.Diğer çocuklarımda emzirmediğim için yemiştim.😂🤷🏻♀️
asyasare Mommy_Bird bebegim 45 gunluklen kosa kosa gittim kokorec ve midye yemeye. hamileyken yiyememistim zararli diye resmen dogurmayi bekledim yemek icin. bence yiyebilirsin ben bir sorun yasamadim
mirayilknurtolga Mommy_Bird yemeyin. Midye pislikle beslenen birşey ve yüksek oranda civa bulunduruyor. Hamileyken ve emzirirken tüketilmemesi gerekiyor. Normalde bende çok severim, ama maalesef, zehirlenme olabilir. Lütfen tüketmeyin. Biraz daha sabır.
Prensinannesii06 Mommy_Bird ben doktora sordum güvendiğin bildiğin bir yerse taze olduğuna eminsen yiyebilirsin emzirdikten sonra yedim 3 4 saat zaten emmiyordu bir şey olmadı şükür ama çok canım çekmişti artık oturup çocuk gibi ağlıcaktım 😀
Mommy_Bird belizedizeliz asyasare mirayilknurtolga sweetasya Prensinannesii06 Yaa hamileyken bilmeden yemiştim bir kere dr sorduğumda çok canınız istediyse “ 1” taneden zarar gelmez demişti dr oysa ki ben 20 tane falan rahat yemiştim böyle söylediğimde dr hamilelikte önermiyoruz civa içeren gıdaları dikkat edelim lütfen demişti o günden beri yemiyorum yine bugün fena halde canım istiyor ama dayancam sanırım çocuğumdan önemli değil 😞😞
sweetasya Ben bebeğim sekiz aylık olana kadar dayandım sonra Allah affetsin yedim 😅 aşeriyor gibiydim resmen ayıla bayıla yedim bişey olmadı çok şükür 🙄