Pedagogbiranne 1 hafta oldu doğum yapalı doktor kontrolüm var bugün, vajinal dikişlerim var nasıl muayene ediliyor 😬
Minikkelebegim Pedagogbiranne hiç korkma bende ilk hafta gittim dikişlerime baktı iyileşme durumuna hem ultrasonla bakıyor hem alttan ama çekilmeyecek bir acı değil saniyelik bişey gözünde büyütme :)
Ruyaalya Pedagogbiranne ben de normal doğum yaptım doğumdan sonra kontrol icin gittim çatal da değil normal ultrason a bakılan yerde uzandım. Ayaklarımı karnıma doğru büktüm dikiş yerlerine baktı ve eliyle de vajinal muayene yaptı (acimadi)ayrıca ultrasonla kontrol etti.sukur ki sorun yok.korkmayin stres olmayın
Pedagogbiranne Bir de istediğim gibi temizlik yapamadım (ağda vs.) epizyotomi yana doğru uygulandı dokunamıyorum bile yapabilmiş miydiniz siz 👐
Dilan90 Pedagogbiranne bende çok korkuyordum ama hıc acımıyor zaten dokunmuyorlar bıle sadece enfeksıyon falan varmı dıye bakıyor bırde batıcon döküyor o yüzden hıc korkma ağda falan zaten yapamazsın o sorun degıl kıla takılmayın ultrasonla yukardan bakıyo bırde okadar
Deletedmom5 Pedagogbiranne aman ağda için erken. Bana sadece baktı sonra üstten ultrason ile bakt. 40 kontörüne çağırdı birde ona daha gidemedim ama
Pedagogbiranne Kbra2 dokunuluyor mu canim 🙄 asiri korkuyorum da dogumdan daha zor gibi geliyor dokunulursa 😬
Dilan90 Pedagogbiranne rica ederim canım birde. Sanırım her doktor farklı yapıyor alttan vajinal muayene yapmadı bıle benm doktorum çatalda baktı hatta ben korkunca sadece dokunmadan bakıcam korkma dedi öyle gectı elle muayene falan yazmışlar ama yapsalar bıle korkma acı verıcek bırsey yapmıyorlar canım
Pedagogbiranne Minikkelebegim temas oldu mu peki dikişlere 😶 bir de temizleyebildiniz mı (ağda vs) ben yapabildiğim kadar yaptım da devam edemedim korktum 🤦♀️
Minikkelebegim Pedagogbiranne yok hiç müdahale etmemiştim ben zaten o acıyla mümkün de değil temas ediyor ama can acıtıcı değil acıyan bir dikişim vardı onu aldı hatta rahatlamıştım ondan sonra :)