Rana-2004 Ay aşısını olduk dün banyo yaptırmalımıyım sormayı unutmuşum ama bi bilginiz var mı yapılıyor mu
Tugbacolak Rana-2004 bız daha olmadık ama ebeler ası olmadan once uyarıyo zaten ornegn 2. Ay asısındn once bıze yıkayıp getırın uc gun yıkanmaması gerekıcek demıstı bızımde sıra dorduncu asıda ama demedı bıdahakıne yıkayıp getır
gultnkr Rana-2004 benim oğlumda 4 ay aşısını dün oldu bugün banyosunu yaptırdım. Yaptırılmaması gerektiklerinde söylüyorlar zaten
Limonlusu Rana-2004 banyo yaptırabilirsiniz. 2. Ay aşısı için geçerli banyo yaptırmamak. Biraz huysuz ve ateşi olabilir.
Prens_annesi170620 gultnkr 4. Ay aşısı nasıl geçiyor ay biz dün 2. Ay aşısını olduk ateş yaptı şimdiden 4. Ayı düşünüyorum oda mi 3 tane oluyor
gultnkr Prens_annesi170620 2 tane oluyo bacaklarından vuruluyo 2. Ay aşısında ateş fakan olmamıstı. Ama bunda hem çok huysuzdu hemde ateş yaptı. Aşı olduğu gün zor geçti bizim
Prens_annesi170620 gultnkr bizimde ateş oldu canım 2. Ay aşısında umarım 4 te olmaz. Miniklerin sağlığı için herşey ama anne yüreği kıyamıyor işte
gultnkr Prens_annesi170620 inşallah olmaz sizde. Evet kuzum ya ana yüreği işte bir sey olucak diye cok korkuyo hele bide ilk çocuksa acemilikte oluyo🤣
Denp Rana-2004 bizde 2 GÜN once olduk banyo yaptırabilirsiniz ıcınde verem aşısı olmadıgı ıcın su degmesı sıkıntı yaratmaz