Boncukgozveannesi Yeniannee111 bugün krep meyveli yoğurt ve salatalığı vardı hergün aynı şeyleri yedrmemeye dikkat ediyorum yoksa bıkıyor
Hulya12 Yeniannee111 ben direk yumurta haşlayıp icine peynir avokado ceviz bebe bisküvisi koyup peynir altı suyuyla kıvam veriyorum benimki bayılarak yiyor
Ffatma02 Yeniannee111 benim oğlan 7 ay 8 günlük hala herseyi kıvam açarak veriyorum.. bende bekleyeyim iyi fikirler alacağımıza eminim 😊
caretta Hulya12 ceviz 1 yasindan sonra veriliyormus bana doktorum oyle soyledi bende bi kac vermistim simdi vermiyorum
asyasare Yeniannee111 lor peynirli omlet , tarcinli pekmezli pankek , kabali mucver .bazende haslanmis yumurtayi lor ile karistiriyorum. yaninda salatalik rendesi ve siyah zeytin ezmesi veriyorum bir de ihlamur.
Ikrazumra19 Kuboos_ 1 yunurta sarisi biraz beyaz peynit biraz kasar yada istediginiz haslanmis bir sebze abilir mesela kabak biraz un biraz yogurt karıştırıp pisiriyorum
angelicsmile Yeniannee111 yumurtayı haşlayıp sarısını bazen muz bazen avokadoyla keçi boynuzu özüyle karıştırıp veriyorum
Umutkusu Yumurtayı sadece haşlayıp veriyorum. Ayırırken beyazı da kaçarsa diye omlete cesaret edemiyorum ben
Umutkusu Yeniannee111 bazı doktorlar beyazı da verilebilir derken bazıları ısrarla verilmez diyor. Bebekte sıkıntı yaratmamışsa ne güzel 🌸
EsraaCeylann Yeniannee111 bende yumurta sarısını haşlıyorum içine çeyrek muz biraz pekmez karıştırıp veriyorum omlete pankeke cesaret edemedim daha 😕