Balevlatlar123 Selamlar bebeğim 2 yaş 10 günlük dünden beri emzirmiyorum göğsüme yara bandı koydum istemedi bidaha ama göğüslerim çok şişti ve açıyorlar napmaliyim nasıl geri gider bu süt
Seherronya Balevlatlar123 soğuk suya tut rahatlatıyo canım birde 1 hafta kadar sabretmen gerek sonra gidiyolar
Deletedmom44 Balevlatlar123 ablamda memeden ayırırken göğüsleri şişti ağrı yaptı doktor ağrı kesici içmesini söylemiş o şekilde bi kaç günde kendi kendine çekildi
NurR Balevlatlar123 Malesef hiç bişey yapmadan beklemen lazım ben 16 aylık bıraktırdım şişti ağrıdı Bi haftaya falan rahatladım sıcak duşta masaj yap iyi geliyor sağarsan devamı gelir
nuuluuuu24 Balevlatlar123 bende bugün kestim göğsüm dolmaya başladı süt ile.. ne kadar sürede gitti sütünüz herkes 1 hafta diyor ama kimisi 1 ay sürdü diyor kafam karıştı 🤔
Biroglanbirkizanasi Gidiyor geri ben 17 aylıkken bırkamıştım ama azaltarak bırakmıştık o yüzden çok aşırı süt birikmedi. Hamileydim o sürede ve hamileyken bir iki ay hala göğsümde süt vardı sıkınca gelmişti. Sonra gitti sütler doğum yapınca tekrar geldi.
Balteknem Balevlatlar123 elrim çemberler bosluk kalmicak sekilde goguslerini sıkmıştı 1haftada geri gitti ama bosluk kalirsa doluyormus tekrar bosluk kalmamasi gerek oyle demisti
Deletedmom330 Birden kesmek istedim gögüslerim çok şişti. Kademeli olarak başladım şimdi. Yavaş yavaş bıraktıyorum. Arz talep meselesi. Ne kadar az emerse o kadar sütüm azalıyor.
Balevlatlar123 Deletedmom330 ben nerdeyse 1 yıldır azalttım gece hiç vermiyorum gündüzde öğle uykusunda gece uykusuna geçerken falan di sadece
Seherronya Aaa şimdi aklıma geldi dostinex diye bir ilaç var eczanede satılıyor sür hormonunu azaltan bir ilaç onu içtiğiniz zaman hemen kesilir sütünüz