zlshira kızlar elimle sağmaktan yoruldum buna cözüm bulan varmı ya sürekli gazı oluyo 37 gunluğuz daha emmeyi de bilmiyor tam olarak pozisyon değişmekten kafayı yedim artık
Bbddtt zlshira mochi edinebilirsiniz. İnternette nasıl kullanıldığına ilişkin epey açıklama ve video var. Tam da bu durumlar için. Sütün tazyikli kısmını aldıktan sonra emzirirseniz sanırım rahat edersiniz. Bol emzirmeli günler🤗
rabia22 zlshira keşke benimde hala öyle olsa maşallah diyeyimde nazar değmesin 🤗 şuan senin için zor belki bebeğin zorlanarak emiyor ama süt belli bi yerden sonra bebeğin isteğine göre dengeleniyor bende öyle dolup taştığı günleri seviyorum hep öyle olsa güzel olur 😅🙈 göğsüm yara şuna da da veremiyorum çok
zlshira 37 günlüğüz daha emerken de cok ses geliyor tanzik den dolayı bütün pozisyonu deniyorum gazıda oluyor kendimi suçlamakdan hebak oldum elimle sağıyorum hala bi azalma olmadı
Annemmmm zlshira göğsünü makas yap parmağınla canım bastır ki cektikce çok gelmesin engelle parmağın la o hızlı akışı bende senin gibiyim zaten cok akıyordu göğsüm bide o çektikçe daah cok geliyo du
zlshira yapıyorum ozamanda ç çok sınırleniyor😅 pompayla sağmak istemiyorum bende evde pompa var ama doktorım daha sonra dedi gazı oluyo sureklı emmek istiyor kilo alımıda iyi sadece kakişde zorlanıyor nbl probiyotike başladık bakalım 2 gundur iyiyiz gibi