Deletedmom331 Diş çıkaran bebek sürekli ağlar sürekli mutsuz mu olur bilen biri söylesin Allah aşkına. Birisi patladı birisi de yolda 6,5 aylığız.
Prnssm-23 Deletedmom331 malesef canım acayip huysuz oluyor farklı hareketler bile yapmaya başladı çocuk bize vuruyor mesela saçımı çekiyor dişini gıcırdatıyor 🤷🏼♀️
Dilekmh Deletedmom331 benim kızım 😫 ne saçımı koydu ne başımı yoldu hep beni. Hep ağlıyor hep mız mız yemek istemiyor emmek istemiyor çıldırıcam neyseki 2 tane patlamış . Yavrumun zoru varmış
Badevehande Deletedmom331 ilkini 6,5 aylıkken çıkardı 9 aylık olana kadar huysuzlandı ve 6 tane çıkardı ama huy olarak kaldı hep mızmızlanma var
Deletedmom331 Prnssm-23 bizimde sürekli ağlıyor uyumak istemiyor yemek istemiyor sadece kucakta gezmek istiyor 😔
Deletedmom331 Dilekmh bi tane patladı bizimde diğeri de şişmiş patlayacak galiba. Ama bu kadar olmaması lazım ya😔
Deletedmom331 Badevehande bu akşam yola çıkıcaz memleketteydik evimize dönüyoruz. Sırf uyku vakti diye gece 1000 km yol gidicez. Ay valla tükendim bazen kucakta bile ağlıyor öyle bi mutsuzluk var
Badevehande Deletedmom331 büyüdükçe dertleri büyüyor canım şimdi anlamadığını ilerde anlıyor yapmayınca ağlıyorlar bu sefer