Mselim Kızlar 5.ayda zaten sütüm azalmıştı ek Gıdaya geçince oğlum hepten azalttı meme emmeyi. Günde ne kadar emdiriyorsunuz ek gıda ne kadar veriyorsunuz
Bulutbey Mselim Bir çerez kasesi kadar çorba içerse ne ala 😊 çeyrek armut yada şeftali ve iki çorba kaşığı yoğurt. Bizim ek gıdamız hala öğün olmadı. Ama sütüm yetiyor şimdilik.
Aselinaannesi Mselim ek gıdaya başladığımdan beri gündüzleri bi veya iki kere emer gece bazen emer bazen emmez
Balevlat2019 Mselim kızım 8 aylık oglen en kucuk kase corba yogurt bıde aksam 7 de sofra adabı olussun dıye hep bırlıkte yıyoruz gerısı hep sut
AnnesininBallisi Dün tam 8aylık olduk hemen hemen tadım şeklinde ek gıda veriyorum daha sütüm yetiyor çok şükür gün içinde meyve yogurt çorba 2 şer 3 er saat arayla çeyrek ve 3 4 çprba kaşığı şeklinde veriyorum bazı günler sadece anne sütüylede beslediğim oluyo
Mselim AnnesininBallisi yaa ben ek gıdayı çok veriyorum sanırım ondan mı emmiyor acaba. Dolu bir kase yiyor çorbayı neredeyse
n-efes29 Benim kızımda haftaya 8 aylık olcak aynı durumu yaşıyorum… 6.aydan itibaren sütüm biraz azaldı ek gıdayı da hiç yabancılmadı şimdi günde 2 kez emerse mutlu oluyorum 😞
Mselim n-efes29 ya bizim de öyle ek gıda yemeye çok meraklı. Ne yapmayı düşünüyorsunuz bineron da almıyor benimki mama mı versem diyorum
n-efes29 Mselim Mselim benimki biberon alıyo gece yatarken devam sütüne başladım emmediği için tok uysuun diye. Bide arı marka mama veriyorum tahıllı olanı çok seviyor
OzlemKaragoz Biz de 8 aylık olucaz gün içerisinde hem emziriyorum hemde 2 ana öğün 1 ara öğün olarak ek gıda veriyorum gece de emiyor her ikisi şeklinde devam ediyoruz
Mselim n-efes29 ya biberon da almıyor işin kötüsü 😔 bende devam sütü vereyim diye düşündüm ama nasıl alacak bilmiyorum
n-efes29 Mselim benim kızım da biberon almıyordu da kendi emziğinin markasından biberon ucunu aldım Nuk’tu emziği onun aynı ucundan aldım Sadece onu alıyo hem su veriyorum hemde devam sütü. Bence bi deneyin☺️