YldrmBytkn Kızlar saçımda egzama var senelerdir ne yaptıysam geçmedi gitmediğim doktor da kalmadı ve çok dökülme yapıyor☹️ başına gelen ve bu sıkıntıdan kurtulan var mı nasıl geçirdiniz neler kullandınız? Bıttım sabununu duyuyorum kullanan var mı geçiriyor mu?
Deletedmom414 YldrmBytkn mecitoğlunun doğal şampuanı varmış aktara bi sor derim kuzenim kullanıyordu memnundu. Bittim sabununu duydum ama çevremde hiç kullanan yok
Meryemihra12 YldrmBytkn görümcem apandisit ameliyatı geçirdi saçları döküldü kalmadı şimdi bittim sabunu kullanıyor çok iyi geliyor saçları gurlesti ve parladı ama egzama için bir şey diyemem
Bensum YldrmBytkn 10 yıldır çekiyorum ara ara hafifliyor sonra yine azıyo ama asla geçmiyo. Doktorlar da geçmeyeceğini söyledi hep seninle bu egzama dediler. Ben artık çare aramayı bıraktım yani. Sadece kullandığım şampuanlara dikkat ediyorum bebek şampuanı ya da bitkisel şampuanlar kullanıyorum. Otacı tresan gibi. En son Aksu vitalin ardıç katranı özlü kükürtlü şampuanını aldım haftada bir kullanıyorum. Mevsim geçişlerinde çok fena oluyor şu dönem biraz daha rahatım çok şükür
Bulutbey YldrmBytkn benim kız kardeşimde vardı. Bu saç rengi dengelemek için satılan mor şampuan iyi gelmiş. Bir araştırın isterseniz. O şampuanlar tuzsuz muymuş ne.
YldrmBytkn Meryemihra12 ya egzama saç diplerinde oldugu ıcın önce onu geçirmem lazım yoksa hava almıyor ve sureklı dokuluyor artık gürleşmesini falan geçtim şundan bi kurtulsam.
YldrmBytkn Bensum evet mevsim geçişlerinde daha cok azıyor gibi hele o kaşıntısı yokmu mahvediyor insanı ya. Bi ömür bununla yaşamayı düşünemiyorum ☹️☹️
YldrmBytkn Dilan20 bende ketoral kullandım her gittiğim doktor onu verdi ama hiç Bi işe yaradığı yok ya
Arenn YldrmBytkn bende de war ama öyle idare ediyorum çok sorun etmedim geçenlerde İnstagram da gördüm vichy in bir şampuanı warmış hemen geçiriyormuş
Mummy00 Ben şampuana çay ağacı yağı katıyordum 1 yıldır falan geçmişti şimdi yağ bitti tabi doğum sonrası dönemde de olunca hem dökülüyor hem egzema tekrar başladı. Yağı tekrar alıp kullanacağım
YldrmBytkn Mummy00 çay ağacı yağını duydum bende farmasinin var o olur mu acaba yoksa aktardan falan mı almak lazım? Bide hangi şampuanla kullanılıyor market sampuanı oluyor mu?