Tugba6336 Hanımlar eczacımız 70 liraya aşı Yok diyor. Siz nasıl aldınız ya da aldığınız aşının ismi nedir ?
Nuray2304 Tugba6336 bir günlüğüne 70 75 olmus aşı marka değiştirmiş el değiştirmiş yani firması farklı o yüzden eski marka piyasadan kaldırılmış. Şuan aynı fiyatlar biz 27sinde 220 civarına aldık 2.dozunu
Sinmn Tugba6336 eski formda olanlar 70 lira.. önceden elinde kalan eczanelerde var sadece.. yeniler 215 lira
Htcomerasafyuce Tugba6336 ben iki tanedini 240 liraya aldm cnm.baya baya bi aramanin sonucunda yani tanesi 120 ye geldi ama almayipda hastanede yaptirsaydim tek bir tanesine 240 istemislerdi
melzo Eski seri 70 TL olmuş ama artık üretilmiyormuş. Çoğu eczane de bitmiş yeni serilerde 215 TL. Formu değişmiş sadece içerik aynı.
Lokma Tugba6336 Ben Rotarixi 19 Aralık ta 71 liraya buldum ve 2 tane aldım. 1 tanesi uygulandı diğeri dolapta bekliyor. Önümüzdeki ay yapılacak.
PelKad Arkadaşlar ilaç 71 liraya düştü evet ama ilaç firması eczacılara sattığı fiyattan geri toplattılar. O yüzden hiçbir eczacı yanaşıpta zarara girip size 170 liraya aldığı aşıyı 70 liraya satmaz satmak istemez. O yüzden 70 liraya aşıyı biraz zor bulursunuz akıllı ilaç firması ürün ambalajını değiştirip 215’den satışa sundular. Devletimizde buna göz yumsun ne diyelim.