Seymabaysan Hanımlar bebeğim 6 aylık kesınlıkle su içmiyor biberonla verıyorm kaşıkla verıyorum asla içmıyo geri çıkarıyo agzında tutup nasıl alıstırabilirim 4 aylıkken de denıyordum içmıyodu
Obenimmelegim Seymabaysan benimki 1 ySinda nerdeyse su içmiyor sevmiyor bende sutten aliyordur diye düşünüyorum ama genede zorluyorum
Kusannesi Seymabaysan benimkide yeni alıştı içmeye yedi aylık, alştorma bardagında veriyodum 6 aylıkken geri atıyodu simdi öğrendi içmeyi
idil1990 Seymabaysan alistirma bardaginin tutma yerleri var 30 ya da 50 cc koy ver eline oynasin yerde oynarken dislerini kasirken illa icecektir. Az cok ustune dokulmesinden falan da anlarsiniz damlatmayanlar var mutlaka sevecektir
Liman Zerdaa kesinlikle öyle benim bebeğim de başlarda asla içmedi ama I zaman 3 aylıktı sonra tamamen kendisi içmeye başladı
Zerdaa Liman ben doğduğu günden beri iki çay kaşığı verirdim şimdi 6 aylık günlük 120 ml su içiyor gerçekten suyu çok seviyor mama verdiğimde o kadar iştahlı içmiyor
Liman Zerdaa msşallah bebeğinize benim de 8 aylık kızım günde 250 cc civarı içiyor ben verdiğimde içmez kendi biberonundan tutar içer
Ur1987 Seymabaysan canım ben o zamanlarda şırınga ile veriyordum azar azar tattırıyordum sonra alıştı biberona döndüm
Dilara2904 Seymabaysan yaz bebeği diye doktorum günde yarım çay bardağı verebilirsin demişti ama almıyordu tadını alınca çıkarıyordu üç buçuk aylık şimdi azda olsa içiyor ihtiyacı olunca içer bence canınızı sıkmayın
Fatma_FLZ Seymabaysan Sulugu ortada durur alır hem oynar Her yerini ıslatır birkaç yudum da olsa icer o arada 7 aylığız Ben hic zorlamadım şu için Emdiği için su ihtiyacini karsiliyormus bizden