Abrakadabra bu benim Oğlumun yatağı 9 yaşında 2 yaşından beri kullanıyoruz özel yaptırdık dolabı ile çok memnunuz tabi şimdi yeni modeller çok daha güzel biz bu modeli 7 yıl önce dolabı ile 1800 e yaptırmıştık lake ve MDF malzemeden.
Elwingg Naz_N bizde cok sey aldik iste esim bezdi artk🤭😂 bunada kendisi gonullu ama en fazla 2bin veririm herhlde 🤭 ama cok guzel sizinkide gule gule kullanin istedgm.model tam
Naz_N Elwingg ben Zara Home’un montessori modelini de çok beğendim, 2000 di o sanırım. Baya hoş, bakın bence. Ben de aldıktan sonda gördüm🙈❤️
Naz_N Elwingg ay evet yokmuş şu an, ‘ev şeklinde çocuk yatağı Zara’ yazınca çıkıyor görsellerde hatta 1000 liraymış. Yeniden gelir belki🙈
Esraraz Elwingg ben trendyoldan aldım ucuz bir şeydi çokta kullanıslı cıktı sağlam 350 tl ye almıstım içinnede 250 tl ye bazasını aldım.
Keremikoom Naz_N merhaba duvar kağıdı iz nereden acaba çok güzel olmuş maliyeti nedir sakıncası olmazsa 💓💓
Naz_N Keremikoom çok teşekkür ederim☺️🙏 Duvaronline’dan sipariş ettik, sadece kağıda para ödeyip kendimiz yapıştırdık. 500 lira diye hatırlıyorum ama yanıltmış olmayayım, siz kendi ölçülerinizi sitesinden de hesaplayabilirsiniz🌸🌸
Mom091 Elwingg trendyoldan aldım çok beğendim. Kocaman bir de kızımla ikimiz içine sığdık. Bir an önce odasını tamamlayıp kızımla yatmak istiyorum😬
Mrw-95 Elwingg ben pierre cardinin aldım yattığı yerde korumalığı var yere yakın ayrıca ben ekstra kapı yaptırdım açması lazım yani düşmesi için
Elwingg Mrw-95 korumalik istemiyorum canim ya tsk ederim..cok donuyor dondugu surece carpar ve uyanir
Ege35 My_son selam bende caplonbaa dan aldım çok memnunum tavsiye ederim. Malzemeleri çok kaliteli ve çok fazla modelleri var illaki bir tanesini beğeniyorsunuz hatta birden fazlasını ☺️