mervee_unal_06 Bebeğim 19 Ağustos’ta sünnet oldu. Bugün kakasını yaptığında pipisinede bulaşmıştı birazcık sildim ama sanki kakasının bulaşığı kaldı çok ağladı canı yandığından sildirmedi daha fazla ilacını sürdüm ve bağladım altını sorun olur mu acaba ?
Obenimmelegim mervee_unal_06 yikasaydiniz ben her zaman kaka yaptığında suyla yikarim cis yapinca silerim yaz ıslak mendilin temizliğine asla inanmiyorum icim dahat etmiyor kokluyorum temiz oldumu olnadimi diye bence yıkayin enfeksiyonda kapmaz idrar yapinca içerideki pisliği atar
Busrajj mervee_unal_06 pamuğu iyice yikafikdan sonra o pamukla üzerinden su akıtıp temizlenebilir yazıyordu internette araştırdım bizimkide 2 gün önce sünnet oldu bebeğimiz ne kadarlık acaba. İyileşme durumu nasil
Tugce2905 mervee_unal_06 bizim doktorumuz 3 gün banyo yasak ama eğer kaka bulaşırsa ovalamadan sürtmeden su dökün demişti bebek cok rahatsızsa öyle deneyin
mervee_unal_06 Obenimmelegim doktorumuz 4 gün yıkamayın su değmesin sadece çişinin ıslaklığı olsun dedi. Korktum o yüzden sizlere sorayım dedim
mervee_unal_06 Busrajj 20 aylık canım. Baya toparladı zaten benim oğlan baya hareketliydi durulur diyordum ama yok daha da abarttı işi 🙈
mervee_unal_06 Busrajj çok şükür baya toparladı zaten çok hareketli bir çocuktu çabuk atlattı sayılır ama yinede malum hasta yani kıyamıyorum. 20 aylık canım
Aysiscim Canım bence çiş yapınca zaten temizlenir. Elinden geldiğince temizlemişsin. Geçen hafta cumartesi sünnet olduk çiş anstiseptik dedi doktorumuz bizim de. Temizler yani
ali-asaf-2020 Biz 19mayista sünnet oldu dün oglum da cok fena yapmıştı kakasini ben hafif hafif sildim 3ay 9gunluk doktor bize de salı gününe kadar yıkamayın dedi
Busrajj mervee_unal_06 benimki 45 günlük ilk defa böyle birşey tecrübe ediyorum iyileşiyor mu anlayamıyorum 😔
Kadireymen Öncelikle geçmiş olsun diyorum birde konyada yaşıyorum oğlumu sünnet ettirmek istiyorum ama yapmıyorlar koronodan dolayı yasak diyorlar nasıl yaptırdınız acaba .
mervee_unal_06 Kadireymen canım bende Van’da yaşıyorum görev nedeniyle hatta bu yüzden bir çok doktorun işini iyi yapmadığını söylediler memnun kalan bir arkadaşımız önerdi gittik hiç sorun yaşamadık elbette önlem var kovid hastasıda vardı ama sorun olmadı aldılar yani sünnete dikkat ediyorlar.
mervee_unal_06 Busrajj hafiften bir sararma başlıyor kırmızı olan bölgede ve sararak kuruyor yarası asıl yara daha çabuk kabuklaşıyor kendiliğinden yumuşayıp geçiyor gibi en azından şimdi öyle oğlumun durumu 🙈☺️
Ssss Merhaba benim dr kesinlikle ıslak mendille silmeyin ılık suyla yıkayın o bölgeyi demişti hep öyle yaptım bir sıkıntı yaşamadım . Mendil pamuk vs sürdükçe çok kasılıyor bebekler