esmerayes Yeniann3 acik yesil ve mukuslu deilse korkulacak bisey yok bicok sebebi var yesil kakanin dis cikarma donemi , mama kaynakli , kakayi bagirsakta bekletmek , kan ilaci ve yenilen sebzeler yada anne sutu aliyisa ön sutu fazla almasi
esmerayes Yeniann3 sumuksu ve acik yesil olursa usutmus demektir benim oglumda 2. audan 4. aya kadar hep yesil yapti ama bildigimiz kina gibiydi ve 2 3 gunde bir yapardi doktora sordugumda ya ön sutu fazla aliyodur ya mama kullaniyosa mamadandir yada kaka bagirsakta cok bekledigindendir butun durumlardada normal bisey korkmana gerek yok demisti
Kntrczlem Bizimki de kabız yapamıyor kıvranıyor karnida şiş napcan bilmiyorum bilen biri varsa söyleyebilirmi
Lokumcuk Kntrczlem Kabız dediğiniz kakasını geç yapması mı? Geç yapıyorsa bir sorun yok derler. Katı ve topak topak yapıyorsa kabız
esmerayes Kntrczlem kabiz deildr o zaman gazi vardir anne sutu kabizlik yapmaz sindirimi kolay gazdan dolayi kakayi yapamiyodur
Berrosunannesi Kntrczlem Bebeginiz anne sutu iciyorsa 1 hafta 10 gune kadar yapmamasini doktorlar normal karsiliyor formul mamalarda ise 3 4 gun yapmadigi surece korkma demisti. Zaten o sureyi gecirdiginizde doktora muracat ettiginiz de lagma yapiyor. Ben yasamadim ama cok yakin arkadasimin kizin da bu sorunlar oldu.