Sevbuss 2 aylık olduk kakamızı yaparken zorlanıyoruz ama yaptığımız zamanda isal gibi cıvık, yapana kadar ıkınmalar zorlanmalar yaşıyoruz, masaj da yapıyorum ama her seferinde böyle oldu, yaşayan varmı ve nasıl başa çıktınız
Minnokkunannesi Sevbuss aynı bizimde daha 17 günlük nasıl zorluyor nasıl sancı çekiyor yaparkende cıvık sulu
Hazal2020 Sevbuss Sevbuss bizde iki aylığız gaz damlası masaj herşeyi yaptık ama geçmiyor iki gündür kaka da cıvıklaştı . Şimdi bide meme reddi başladı aç ama emmiyor
Zeyzeyim Sevbuss iyi gelen gaz damlaları var canım biogia, nurse Harveys vs vs doktora danis istersen belli bı çare olur 🙂
Sevbuss Esilyaa bizde duramadık gittik fitille gaz için damla verdi bakalım umarım fayda verir, 2.ay aşısı olmuştu dün doktor ondan kaynaklı olabilir dedi
Bebek1634 Sevbuss biz de 43 gunluguz ve ayni durumdayiz. Kabiz olsa boyle civik olmaz diyorum. Resmen ishal mi acaba diye dusunuyorum. Ama bu kadar civik yaparken de neden o kadar aci cekip ikiniyor diyorum. Ben de anlamadim 🙈
Ikra_Nurum Sevbuss canm benim bebegimde oyleydi sıkmaktan mosmor oluyodu civik olmasida anne sutu aldigi icin normal diyolR doktora siloyledinmi oyle oldugunu normalde gaz damlasi veriyolar bize biogaia verdi gunde 1 defa 5 damla
Sevbuss Ikra_Nurum bugün gittik artık acile bizede o damlayı verdi bide fitil verdi çok şükür iyi şuan