Eymenkaan Kızlar oğlum 5 ay 16 günlük 4.aydan beri sırt üstü durduğu zaman yüz üstü dönüyo ama sorun şu ki bidaha kendini geri crviremiyo kaplumbağa gibi 😂 biraz çabalayıp ağlamaya başlıyo donmesi konusunda ona nasıl yardımcı olabilirim
Snmtt Eymenkaan bizimde tam tersi yüzüstünden sırt üstüne dönüyo bi daha düzelemiyor sinirlenip bağırmaya başlıyor😂 ama bir yerde okumuştum bebeğin henüz yapamadığı fiziksel şeyler için zorlamamak gerekiyormuş bende o yüzden yardımcı olmuyorum kendi kendine keşfederek bulmasını bekliyorum 🤷🏽♀️
anne15 Eymenkaan 5 ay 6 günlüğüz nadir yuzüstü döndü yan bile bazen dönüyo ilkte yaptı sonra yapmaz olmustu yuzustı ben bırakıyorum geri döndürüyo bazen kendinş baZen beceremiyo kızana kadar ellemiyorum kendi cabalasın diye
asyasare Eymenkaan tam o donemde benim kizimda oyleydi uykusunda donup kendini uyandiriyordu🤦♀️ tekrar ceviriyordum uyusun diye. 6 aylik falandi tekrar sirt ustu dondugunde. zamanla ogreniyorlar. simdi yuzusutu uyuyor kizim mesela oyle uyumayi da zamanla ogrendi
Eymenkaan Snmtt bende bırakıyorum kendi haline ama sonu bi bağırış gek beni dondur der gibi 😂😂bakalıminsalalh yakında yapar
Snmtt Eymenkaan evet bizimki de öyle bi de gece uyku arasında yapıyo korkuyorum n’oluyo diye😂 sık sık karnının üstüne yatırın keyifli anlarında o yavaş yavaş dönmeye başlar zaten
Eymenkaan Giraysmom20 ay inşallah ya sırf ondan dolayı yanından ayrılamıyorum saniye bası dönüyo bidaha duzelmiyo diye ağlıyo arkamı dönemiyorum
Giraysmom20 Eymenkaan ben artık bırakıyorum bağırıyor bağırıyor sonra oyuncaklara dalıp susuyor yoksa çok zor 😳
NurR Eymenkaan küçük daha benmki 6 aylık aydan sonra döndü oyuncak koyabilirsiniz dikkatini çeken sesli yanlarına