Nurcan1710 Ay aşısı kaç tane vuruluyor verem aşısı mı sadece bazıları 3 diyor ama yarın aşımız var kaç tane vurulacağız merak ettim 🤷🏻♀️
Emir123ali Nurcan1710 3 tane ve sakına ateş düşürücü vermeyin aşı olduktan sonra ateşi çıkarsa verin ve banyosunu yaptırın 3 gün banyo yaptıramicaksınız
Emir123ali Nurcan1710 istegramın varsa ali fuat serpenin yazısı var okumanı tavsiye ederim takip etmenide
Bebislikiz_ Nurcan1710 3tane olcak iki bacak bi kol diye hatirliyorum 4.aya kadar prk ates olmuyo ates dusurucuyu asidan sonraki duruma gore verirsin huysuzluk aglama ates yaparsa ver
Nurcan1710 Emir123ali teşekkür ederim birde aşıdan sonra hastane işlerimiz var gideyim mi kontrol felan yoksa eve mi gelelim yorulur mu ki onu bilemedim
Emir123ali Nurcan1710 bebeğinizin durumuna göre davranın bebeğinizi götürecekseniz doktorunuz gerek bilgileride verir size
Emir123ali Nurcan1710 rica ederim nedenek sağlıkla atlatırsın inşallahh ama sakına aşıdan önce bişey. verme belkide hiç ateşi bile olmicak bizim olmadı çok korkuyordum ama şükür bişey olmadı 4 aydan korkuyorum şimdide inşallahh onuda ateşsiz atlatırım
Bebek92 Essy Eczaneden alınıyor,sağlık ocağı yapıyor. Zaten iğne değil,ağızdan şırıngayla ilaç veriyor. Arkadaşlara katılıyorum önden vermeyin ateş düşürücü. Kızım 4 ay 7 günlük,hiç bi aşıda ateş vs olmadı