Dorukhan-annesi Bebeğim yatağı dar geliyor hemen uyanıyor 11 aylık yer yatağında yatıyor nasıl biryataj seçimi yapacağım bilmiyorum bu hareketli yatma dönemi geçici mi acaba
Reyyan34 Dorukhan-annesi 22aylığız bence benimki kdr hareket etmiyordur. Geçici mi.bende blmiyorm bekliyorum hala 7.aydan beri böyle
Boncukgozveannesi Dorukhan-annesi geçici mi bilmiyorum ama bizde de durum aynı 8 aylık beşiğe çarparak uyanıyor Montessori yatak düşünüyorum hem geniş hem yüksek değil daha güvenli geliyor bana
AyseTugba22 Dorukhan-annesi beşiği kaldırdım uyuyamıyor Du döne döne yatıyor oğluşum artık yer yatağı açıyorum sürekli açık orda yatıyoruz döne döne geçici süre mi bilmiyorum
Rizeligelin Dorukhan-annesi yeriniz varsa montesori model tercih edebilirsiniz gerçekten bizde 8 aylığınız hiç bi yere sığmıyoruz umarım geçiçidir
Masall_dyg Dorukhan-annesi Al bendende o kadar. 1 yasina girecek oyle boyle yatmiyor yani. Sabah bi kalmiyorum tersi donmus 😂 besige zaten sigamadik. Yaklasik 8 aydan beri yer yataginda yatiyoruz nasil olacak bilmiyorum 🤣🤣 ama en iyisi montessori yatak bencede onu almayi planliylrum ama bakalim