Aaaa hayırlı olsun.. çok çok güzel olmuş valla 😌 Benim çocuklarımın arası 18 ay. Hamile olduğumu öğrendiğim de çevrem akrabalarım acıyan gözlerle baktılar bana 😂 İkisi de küçük, nasıl olacak, nasıl büyüyecekler yok şöyle, yok böyle diye diye beni de korkuttular. Kiii ben çok rahat biriyimdir. Hamile olduğumu öğrendiğim de 9 aylık olan oğlumun yanına gidip “ Hey genç. Kankan yola çıkmış geliyo, çaaak demiştim “ 😂 Bişey anlamasa bile nasıl da gülmüştü kuzum 😌 E ben böyle relax iken millet sanki başıma bi felaket gelmişcesine konuşunca dedim arkadaş noluyoruz? Ne diyo bunlar? Neler bekliyor beni? 😱 Neyse bebişim doğdu. Şöyle bi baktım. E ben bunun üstesinden gelirim dedim ya. Tek başıma baktım büyüttüm. Herşey belli bir düzen içinde tıkır tıkır ilerledi. Söyledikleri gibi başa çıkılması çok zor bir durum hiç değil, inan bana… Bebek bakımı illa ki zor. Ve bu zorluklar zaten beklenen şeyler. Önemli olan o zora nasıl yaklaştığımız. O süreci nasıl keyifli hale getirdiğimiz önemli olan. Çocuklarım büyüdü ve bana ah vah edenler şimdi imrenerek bakıyor. Sanki sağ çıkılması imkansız bi savaşın içinden tek yara dahi almadan kurtulmuşum gibi 😂 Birbirlerine arkadaş oldular. Birbirlerine yettiler. Aynı oyunlardan aynı etkinliklerden zevk alarak büyüdüler, büyüyorlar. Şu hayatta yanlışlıkla yaptığım en doğru şey bu bence 😌 Ya o sıcak sıcak içemediğim çayın kahvenin bile yeri ayrı oldu bende. Ufak tefek zorluklar yaşadığım mutluluğun küçük bi cilvesi bana göre. Hayatın bana “ eee o kadar da olsun” deyişi 😌