Acemi_ogretmen_annee Hanımlar iyi akşamlar internetten ilaç alınır mı? Aldıysanız güvenilir site var mı acaba?
Baynimir Acemi_ogretmen_annee kirmizibeyazeczane diye bi site var, gebelikte kullandigim cogu ilaci oradan getirttik. Fiyat olarak daha uygun oluyor. Vitamin tarzi ilaclarin fiyati eczaneden eczaneye degisiyor malum. Herhangi bi sikinti olmadi simdiye kadar memnunuz kisacasi :) 👍
Selinozgeenn Baynimir kesinlikle bende her ilacımı (bulabildiğim) oradan alıyorum mamalarımızı da kırmızı-beyaz eczaneden getirtiyoruz Ankara’daki depolarını gezme fırsatım oldu çok titizlikle öalışan ve kazandığı parayı sonuna kadar hak eden bir firma 💕😌
Baynimir Selinozgeenn gezip gormeniz cok iyi olmus gercekten guvenilirligine bi kere daha inandim simdi :) bizde arastirarak siparis verdik aslinda, insanin aklinda soru isaretleri olmuyor degil ama bende kotu bir yoruma rastlamadim simdiye kadar 👍😊
Acemi_ogretmen_annee Teşekkür ederim cevaplarınız için bulunduğum semt sebebi ile ilaçlar arasında çok fark var her ay Almam gereken ilaç böyle pahalı olunca arayışa girdim güvenilir daha önce alan var mı diye Ankaradayım deponun Ankara’da olmasına ayrıca sevindim sağolun