Mavimsi1 Arkadaşlar 5 gündür kabızlık cekiyorum, genel cerrahiye gittim bana ilaç verdi. Her tuvalete gittiğimde kanamayla cıkıyorum. Benim gibi bu konudan müzdarip arkadaşlar sizin nasıl geçti.
Feridearslanta19 Mavimsi1 Canm dogumdan somra bendede oldu cerraha gittim 1 ay cektim progestan fitil verdi ve simdi gecti cok sukur hic bi sikintim kalmadi
Sedanurbet Mavimsi1 kantaron yağı alın hemen ve her tuvalete gittiginizde tuvaletinizi yapmadan once ve sonra makatin içine doğru yağ sürün zamanla düzeliyor kesinlikle pes etmeyin tecrübeyle sabit benimki öyle geçti Ve beslenmenizi değiştirin ayrıca yaş incir tüketin tamda mevsimi hemen ishal eder dışkıyı yumuşatmak lazım bol su için
Adanurymn Mavimsi1 bol bol su icin ve sicak suya oturun biraz olsun rhatlatiyo kac senedir cekiyorum ben o aciyi kabiz olduğum icin daha lise doneminde başlamıştı kışın sogukta yine aciyo ama sicak suya oturunca geciyo bide zeytinyagiyla tampon yapıyolardı sanirim oyle bisey hatirliyorum
lionyez Mavimsi1 benimde oldu sezaryan doğumdan sonra anestol duhalac şurup ve protolog krem verdi geçti şükür tuvalette gitmek korkunçtu. Bağıra bağıra yapıyordum komşum sağolsun kaç kere kapıya geldi 🤦🏻♀️
Mavimsi1 Feridearslanta19 sezeryan doğum yaptım canım 1 ay oldu ilk kez böyle bir durumla karşılaştım evet kabız oluyordum ama böylesi il kez oldu, birde canım özür dileyerek söylüyorum makatta sende de et parçası dışa vurmuş şekilde oldu mu sanırım meme diyorlar o parçaya
Feridearslanta19 Mavimsi1 evet canm oldu hala duruyor o bende basur sanmistim doktir bakti yirtik dedi o ftil olmasa cok kotuydum sabahlara kadar agliyordum kullanmani tavsiye ederim ben 1 ay cektim sen cekme🙂
Feridearslanta19 Mavimsi1 hem sezeryan normal dogum farketmiyor ablamin arkadasida sezeryan olmustu ondada olmus o makatta yirtik oda hastanelik olmus aci si cok kotu cekilmiyor oda bu soyledigim fitille gecirmis 1 hafta duzenli kullan hic bisey kalmiyor
Talhatas Mavimsi1 benimde aynıydı ben suya oturmadım daha doğrusu oturamadım fırsat bulamadım ama kremi düzenli sürdüm zaten hemen geçmiyor orası tuvalete çıktığında ıslandığı için o yüzden 1 2 hafta düzenli kullanman gerekiyor bide kremin başlığı var onu içeri sokman gerekiyor içine sokup öyle sıkman lazım ve kabız olmaman lazım allah yardımcın olsun acını anlayabiliyorum
Mavimsi1 Feridearslanta19 çok teşekkür ederim canım bunu. Kremini yazdı ama iyileştirmedi, fitilini birde kullanayım
Feridearslanta19 Mavimsi1 Evet canm sabah aksam kullancaksin bide kabiz olmaman lazm k.b sanada gec cevp veriyorum uygulama ikidebir cikis yapiyor hesabimi anlayamadm
KubrAlininAnnesi0345 Doğum yaptım 1 ay önce iki haftadır bunu cekiyorum krem kullanıyorum sıcak suya oturuyorum öyle rahatladım sayılır allah düşmanına vermesin
Gossipgirl14 Mavimsi1 vala gecmıyor canım ya da benim kı gecmedi. Bi doktor ameliyat yapalım dedı ben korkudan kabul etmedim. Acı eksı kola felan bunlardan uzak duracaksın.