Damla5558 Fadikfs nohut kuru fasülye kırmızı mercimek gazlı içeçek benim bildiğim bunlar canım ama bulgur pilavını bol bol ye süt yapar🥰
Kekmez Fadikfs ya uzun süre emzirmiş fakat şuan emzirmeyenleri de dahil ediyor musunuz emzirdiğim günleri çok özleyen bir anne olarak
Miloska23 Fadikfs hersey den ye ama tadımlık sonra bu yoğurt içine 1 tatlı kası kimyon koy ye, o gazını alır. Ben anne çayı içiyorum hem süt yapıyor hemde gaz yaptırmıyor bebeğime
Ask_kokulu_yavrum Nohut,kuru fasulye,lahana,brokoli,mercimek,acı-ekşi,gazlı içecek,soğuk-sıcak içecek,dondurma,kavun,incir,portakal,kayısı,erik bildiklerim bunlar canım💁🏻♀️
Ask_kokulu_yavrum Happygirl8 soğan sütün tadını değiştiriyor diye biliyorum gaz da mı yapıyor? çiğ tüketmemek lazım pişmişide az diyolar hatta büyükler ye diye ısrarcıdı biz doğurduğumuzda hep soğan yedirirlerdi diyorlar🙇🏻♀️🤦🏻♀️
Kekmez Fadikfs Lactamil ve rezene çayı çok içtim süt gaz yapar dediler ama süt içmeyenin sütü olmaz sütün içine incir koyup içtim bol bol kuru incir yedim
Miloska23 Fadikfs milk tea içtim kub şeker gibi ama zamlandı vazgeçtim. Şimdi bitki karışımdan olan anne çayı, aktara gidip söylüyorum onlar biliyor. Rezene, anason, kimyon bi suru şey var içinde. Çok memnunum 5aydir içiyorum hem sutumu artırıyor hem bebeğim gaz sancısı çekmiyor
Happygirl8 Ask_kokulu_yavrum sütü arttırıp gaz yapan yiyecekler arasında görmüştüm soğanı bi kaç okuduğum kitapta🤷♀️
EylulSule Fadikfs mercimek bulgur kuru fasulye nohut bunlar gaz yapar ama çok da süt yapar ben yiyip ardından kimyon cayi rezene çayı içiyordum