hypatia OzgeOzkan bende hem temassız hem kulaktan var. Temassız ortam sıcaklığını çok alıyor hiç güven vermedi bana teyid için kulaktan olanı kullanıyorum sürekli 🤦🏻♀️
Nisa1616 OzgeOzkan bende medisana kullanıyorum çok memnunum temazsiz ve su olcumude yapıyorum.ilk zamanlar banyo suyunu ölçtüm hep.
belizedizeliz OzgeOzkan Yani kulaktan ölçüyorsun sonuçta ama benim çocukların hiçbiri ölçerken uyanmıyor.🤷🏻♀️
OzgeOzkan Mrv23 Nisa1616 Doğru ölçümler yapıyor mu kızlar teyit ettiniz mi ? Bı de hangi modelini kullanıyorsunuz
Mrv23 OzgeOzkan medisana 76120 modelinden kullanıyorm cnm evet doğru ölçüm yapıyor oda ısısını da düzgün ölçüyor güzel cihz ben memnunum cnm
Bahar3538 OzgeOzkan braun kulaktan ölçen 16 yıl öncede almıştım çokk memnundum hala sağlam ve kullanılıyo şimdi oğlumada aldım aynısından
Duygusm OzgeOzkan Doktorumuz bilinen bir markanın kulaktan ateş ölçerini alın, temassızlar yanıltıcı demişti.
hilaliii OzgeOzkan normal koltukaltından ölçen çubuk şeklinde olanlardan aldım markası falan yok gayet güzel 😂