44760 İyi akşamlar hanımlar. Aranızda arı mama kullanan ya da bilqisi olan war mı benimle paylaşabilir mi.
Cigdem07 44760 Bende kullandım güzel bir mama ama fos yani kilo olarak tokluk veriyo bi vitamini yok. Doktor içine mama koyarak zenginleştir demişti bana ama vermiyorum artık ek gıda aldıgı icin
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi 44760 ben kullanıyorum hem kahvaltı olanını (ballı irmikli ( hemde gece olanını (7 tahıllı. Bazen onu yapıyorum bazen diger ini ikisininde cok seviyor. İçine terayag koyuyorum biraz kabız da yapmıyor. Gece uykusuna geçmeden yedirip yatırıyorum. 12 aylık olacağız
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi 44760 ben kullanıyorum. 🤷♀️. Normal pirinç unu da saglıklı değil aslında. İnccelersek normal mama da iyi değil. Bilmem
Yigitahmedim 44760 ben 2 3 sefer vermiştim 8 9 aylıkken doktorumuz kızdı icin de sofra şekeri olan hiç bir faydası olmayan ucuz ne olduğu belirsiz şey at onu çöpe dedi bi daha asla vermedim
Sarisey Arı mama yiyecegine hic yemesin daha iyi illa mama yapacaksaniz da tam bugday ununu pisirip muhallebi yapin icine meyve ekleyin. Kucucuk bebeklere eklenti seker vermenin,paketli gida vermenin ne faydasi var🤦🏼♀️ Yine de herkesin kendi tercihi 🤷🏼♀️