Pamukprensveannesi Selam hanimlar doğum yapalı 4 ay oldu ve sezeryan. Doğumdan 3 ay sonra ilk adetimi gördüm. Ve 1 buçuk ay oldu olacak hala ikincisi gelmedi. Test yapmaya çok korkuyorum geçikme durumları normal mi acaba ? Teşekkürler🤲
GoGirl Pamukprensveannesi herkesin hormonlarini kimse bilemez 💁♀️ korunmuyorsaniz olursunuz korunuyorsaniz dusuk ihtimal
Seda_123 Pamukprensveannesi Geri çekilme korunma yöntemi değil ki her an hamile kalırsınız arkadaşım şu an 7 aylık hamile mesela hamilelik düşünmüyorsanız başka bir yöntem bulun prezervatif doğum kontrol hapı gibi eşiniz buna ne karışabilir hamile kalsanız o mu bakacak o mu taşıyacak 9 ay karnında test yapın içiniz rahat etsin
Heisenberg Pamukprensveannesi Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Evet hamile olabilirsiniz. En kısa sürede test yapmanızı öneririm☺️
Haminne Pamukprensveannesi geri çekilmeyle hamile kalan 10dan fazla insan var çevremde. Nasıl güveniyorsunuz? Spiral taktırın veya iğne olun hapta var. Yöntem çok açıkçası 🙏🏻
Mom19 Pamukprensveannesi diğer yöntemleri eşiniz kullanmayacak neden sıcak bakmıyor.Dogumdan sonra 1 sene düzensizlik oluyormusta 1. 5 ay olur mu bilmiyorum hamile kalmıs olma ihtimaliniz de var malesef
GoGirl Pamukprensveannesi esim sicak bakmiyor nasi bir aciklama spiral dogum kontrol haplari igneleri esinizi ne ilgilendirir
Pamukprensveannesi Haminne güvenmiyorum fakat eşime laf anlatamıyorum 😪 hap alternatifi sunulmadı bilmiyordum
Heisenberg Pamukprensveannesi Bu durum sadece eşinizin söz hakkı olan bir şey değil siz kendiniz bir bireysiniz ve eğer bu kadar sürede bir bebeğe daha bakamayacağınızı düşünüyorsanız (ki sezaryen olmuşsunuz en en az 1 sene geçmesi gerek) mecburen korunacaksınız. Eğer laftan anlamıyorsa kadın doğumdan randevu alıp spiral taktırabilirsiniz bilmesine gerek yok. Yani yazık günah daha çok yeni doğum yapmışsınız ve sezaryen. Yanlış anlamayın lütfen iyi niyetle konuşuyorum. Sperm sadece boşalma anında gelmiyor ilişki sırasında da geliyor bu sebeple geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Hakkınızda hayırlısı olsun🙏🏻
Pamukprensveannesi Mom19 doğumdan öncede senelerdir 40 günde felan anca adet gören biriyim o yüzden sormak istedim
Reyhann Gecikmeler normalmiş doktorlar öyle söylüyorlar ama yinede test yapın herkesin hormonları bir değil