Birkizbiroglan Oğlum 9 aylık ablası da vardı banyoda. Nasıl oldu anlamadım ablasının elinden mi ne şampuan kaçtı gözüne. Çok.aglafi kızardı nerdeyse açamadı gözünü 5 dk. Bolca yıkadım ama herhangi birşey olur mu 😔😔
Birkizbiroglan Ozge_AyazEfee çok sağolun 😔 gerçekten o ağladı ben hala ağlıyorum 😔 nasıl gözümden kaçtı o an bilmiyorum 😔😔 inşallah bişi olmaz 😔
Ozge_AyazEfee Birkizbiroglan Rica ederim 🙏🏻 Mesela eskiden düştüğünde, ahhh canım kuzum diip sarılırdım neredeyse kendisi ile birlikte ağlardım. Şimdi ise o düşünce ikimiz birbirimize bakıp gülüyoruz 😅😅 amaaann aman ayaz düştü diyor 😅😅
Birkizbiroglan Ozge_AyazEfee 😊😊 çok teşekür ediyorum içimi çok.rahatlattinjz 🥰🥰 kuzuya çok sağlıklı günler dilerim ❣️
MarlaSinger Bol su ile yıkamışsınızdır zaten inşallah bi şey olmaz. Aklınızda bulunsun banyo yaptırırken diğer yetişkin şampuanlarını kaldırın ben hep kaldırırım dökmesin dokunmadık diye
Birkizbiroglan MarlaSinger aslında hep kaldırım ben,ablası da birlikte girelim dedi o köşede kendini yıkarken elinden kaydı sanırım. Şimdiye kadar hiç olmadı ama bir daha tövbe ettim asla ikisi birlikte girmesin 😔