Kereminannesiii Merve789 2 aylık bebeğe verilir mi yapmayın deneme tahtası mı bebeklerimiz biri denemiş bitmiş şey olamamış diye cesaret edebilir misiniz gerçekten sütünüz varsa sadece emzirin yoksa mama verin yazık günah bu bebeklere.
Merve789 Kereminannesiii benim sutum yok yalniz normal.mamalarda cok gaz ywpiyo bebegime sadece yapmak istemistim
Pares Merve789 ben arı mama veriyorum canım 4 ay 13 günlük içine mama koyuyorum muz koyuyorum anne sütü koyuyorum deneyebilirsin
Kereminannesiii Merve789 mamanızı değiştirin başka mama deneyin pirinç unuda rahatsız edecek hiçbir besleyeciliği yok vermeyin bence bebeğinize
Seherrumeysa94 Merve789 2 aylık bebeğe olmaz tabiki ben 5,5 aylık falansınız sandım mamanızı değiştirin o zaman pitinç unu olmaz çok küçük daha
Pares Kereminannesiii 2 aylıksa verilmez bence benim bebeğim 4 buçuk aylık doktor tavsiyesi ile ek Gıdaya başladık
Kereminannesiii Pares doktor tavsiyesiyle tabiki ek gıda döneminde olabilir ama iki aylık bebek pirinç unu için ne yazık ki çok küçük
Erencinarinannesi Irmak20 hiç pirinç unu kullanmadım yulaf unu ya da hipp 5 tahıllı kullanıyorum tavsiye ederim kof kilodan sa sağlıklı beslensin daha iyi bence 13.5 aylık benim bebeğim
Aslanmmm Merve789 gaz ve kabızlık yapmıyor hemde probiyotikli bağılıklığına yardımcı bi dene pirinç unu bebeğin için çok erken