Seherrumeysa94 Irmak20 benim kızım 6 ay 11 günlük 5 ay 6 günden beri akşamları pirinç unu yapıp veriyorum içine formül mamadan da katıyorum bir haftadır da pirinç yulaf Unu karıştırıp yapıyorum içine muz katıp doyurucu ve tok tutuyor benim kızım doğduğundan beri mamayla beslendiği için 5. Ayında mama reddi yaşadık ondan başladım ben geceleri uyludaylen sadece mamasını yiyor gündüz hep ek gıda veriyorum
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Irmak20 bende arı mama alıyorum onu yapıyorum gece uykusuna geçmeden yediriyorum. 12 aylık olacağız. Birazda kilosunu toplasın istedim açıkcası boyu uzuyuyor cok hareketli diye 🤔
Merve789 Irmak20 agirmi gelir bende versem bebgim 2 aylik 4 gunluk az az versem mesela gece kabizmi yapar
MarlaSinger Aysa başlasanız daha iyi. Pirinç unu kof kilo yapar diyenler olacak valla bize de doktor yapın demişti. İki bebek büyüttüm gayet hareketli sağlıklı bebekler.
Betull28 İlk çocuğumada ikincilere 3,5 aylıktan dan beri sulandırıp veriyorum canım etrafımdaki herkeste verdi benim çok şükür sorun olmadı kilo alımı çok iyiye gitti
GizemZz37 Betull28 4ay 9 gunluk kizim var annem princ unu verelim diyip duruyor bende ek gidaya gecince 6aydan sonra veririz belki kabiz olur diye vermiyorum kilosu biraz dusuk dedi saglik ocagindaki ebe napsam acaba versemmi bende
Kereminannesiii GizemZz37 hiçbir faydası yok boş kilo alımı daha mı iyi olur mama vermeniz daha doğru olur. Hem bebeğiniz daha küçük kabızlığa da sebep olur
Prensesannesi111 GizemZz37 kilosu düşük diye pirinç unu verme tatlım benim bebeğim de düşük kilosu ama pirinç unu sağlıklı olmadığı için vermiyorum çok söyleyen oldu 🤷🏻♀️
Betull28 GizemZz37 ben verdim valla kabızda olmadı hergun kakasını yaptı 2.3 gün dene canım gerçekten tok tutuyor
bitanecik1 GizemZz37 bence vermelisin canım çok çok sağlıklı diyemeyiz ama en azından diş çıkarma döneminden önce kilosu iyi olsun ki diş çıkarınca zaten veriyorlar 🤦🏼♀️
Seherrumeysa94 Aslanmmm oldu ama benim kızım uzun boylu ve çok hareketli o yüzden kilosunu belli etmiyor şöyle diyim 5. Ayında 400 gr almıştı bu ay 950 gr