MasalsMommy mrwereyyan Kaç aylık bebeğiniz? Küçücük çocuğa nişastadan mama verilir mi allah aşkına kayınvalidenizde hiç mi akıl yok ya şaka gibi🤦🏼♀️
mrwereyyan MasalsMommy 5 günlükkende sadece nişasda yapıp vermişti bak deliksiz uyudu diyo bide halbusamki cocugum hasdaymışda durmuyomuş şuan 2 ay 2 güñlügüz
Arastirananne44 Hazalliyyee04 philips Avent ultra soft veya air öneririm. Bebeklerin yüzde 98 i ultra airi yüzde 96 si softu tutuyormus. Benimde bebeğim ne kadar denediysek tutmadı hiç bir emzigi bunu verdim cok diye tuttu daha da bırakmadı maşallah
Muhammedyusuf Arastirananne44 kaç aylık bebek maşallah ben verdim tutmadı ara sıra deniyorum acaba ısrarcı mı olsam
IrmakAliKerim Hazalliyyee04 canım ben balı kendim yedim oğlum alerji oldu heryeri sütümden geçtiği halde verme sakın bal falan
Arastirananne44 mrwereyyan benim kaynanam elhamdülillah iyi çok karışmaz ama ben onun yanında bile bırakamıyorum tek bilmez iyi yaptım sanar bise olur diye. Bence imkanınız varsa dönmeyin işe bebisin sağlığı için. Resmen nişasta vermiş benimki yedinci ayında korkup nişasta vermedim. Bide süt koymuş bir yaşına kadar yasak diye doktorlar basbas bağırıyolar. Süt de nişasta da alerji yapmıştır. Çocuğum konu olunca ben kimseye karşı susamam yani sağlık sonuçta kim olursa olsun susmam bebeğinize iyilik yapayım derken zarar vermiş ya çok üzüldüm
Derin_kuzu Benim bebeğimde iki günlüktü esimin anaannesi tere yagi vermiş arkam donüktü görümcemdeydi gorümcem dedi ne verıyon öyle döndüm sus dıyo görümceme dedim iyimisin sen yag vermekte ne neymiş dogum da pislik agzina gitmiştir temizlensin geri akıllı
Derin_kuzu Kıyameti kopardm bidaha da dokunmayn dedim adam akillıca sewemiyolar bakamiyolar habire kurcalicaklar oyuncak gibi
Hazalliyyee04 Derin_kuzu allahım ne kadar çahiller iyi yapmışsın kuzum bunlar insanı delirtir benimkide ne bulsa bebeğin vicuduna sürüyo
Arastirananne44 Muhammedyusuf ısrar etmeyin bence iki aylıkken aldı şimdi de keşke almasaydı diyorum uyurken düşünce uyaniyo başında bekliyorum bazen
Snglkmlalp mrwereyyan vermesine nasıl engel olamıyorsunuz ki anlamıyorum. Siz karşısında araştırıp öğrenip daha bilgili durursanız teklif dahi edemez. Siz kendinize ve sütünüze güvenin. Acaba mı diye kimseye bişey danışmayın bence. Aç mı acaba derseniz mutlaka birileri aç diyip bi fikir sunar.
MasalsMommy mrwereyyan 5 günlükken mi🤦🏼♀️ Ya nasıl müsaade ettin canım o çocuk deliksiz uyumamıştır bayılmıştır. Ağır gelir nişasta çocuğa allah aşkına nasıl insanlar var ya🤦🏼♀️
mrwereyyan Snglkmlalp ben ne desem diyim anlamaz öyle bi yapısı var o ısrar ettiğinde bisey dediginde bn tersledigimde yada yüzüne bakmadıgımda oğluna sylüyo artık nsl anlatıyosa bizimkide bana catıyo
hasaneymen Hazalliyyee04 Bebegim 2 aylik 1 ayi gectikten sonra verdim alisik olmadigi icin öyle oluo heralde o cikariyor ben geri veriyorum emmeye basladigi zaman bırakıyorum emiyor cenesi yorulunca heralde cikiyor agzindan kendi aranıyor eliyle itmeye çalışıyor bence verin geri midesi bulanmis gibi dil cikariyor ama emdigi zamnda güzel emiyo
MasalsMommy mrwereyyan Valla o çocuğu kucağından aldığım gibi odaya dışarı falan giderim. Ne münasebet ya benim çocuğuma beni dinlemeyip bir şeyler yapacaklar. Müsaade etmeyin asla allah aşkına ya