Hazalliyyee04 Selam kızlar bebeğim 26 günlük emzik tutmuyo muğdesini bulandırıyo bi arkadaşım ucuna biraz bal sür tutar dedi sürdüm şuan tutuyo ve huzurlu yatıyo sizin bi önariniz varmı geri çıkarıyo ama
Gzd_ Hazalliyyee04 bal bir yaşına kadar yasak umarım alerjisi yoktur o Zeki arkadaşınız 26 günlük bebeğe o kadar şekerli bir şey vermeyi nasıl söyleyebilir ufacık midesi kavrulmuştur yavrumun
MinervaEva Hazalliyyee04 Ayni zamanda daha sindirim sistemleri sekeri sindirebilmeye musait degil o kucuklukte bebeklerin. Sirf emzik alsin diye bir daha yapmayin lutfen sagligi icin iyi bir sey degil yaptiginiz. Bizlerinde tutuyor atiyor bazen almiyor inatlasiyor bebege kalmis bir durum bu biraz da.
Frozen Hazalliyyee04 bal 1 yastan once tattirilmiyor yalniz. Iyi bi sey yapmamissiniz. Once bi arastirin isterseniz balin zararini
TYE Hazalliyyee04 ya emzik niye verılıyo bebege yeni anneyim 😊 emzık vermenın amacı ne ? Hangı durumlarda verılıyor
Hazalliyyee04 Bediakavas bal sür benimki bal sürünce ttutu şuan emiyo ama başka fikri olan varsa beklerim ?
Fuldenkcblt Hazalliyyee04 canım bir kereden bir şey olmaz,korkma ama bir daha tekrarlama.Ben ev yapımı pekmezi sulandırıp gündüzleri gün için de batırıp batırıp verdim öyle alıştı ama suyunu ihmal etme pekmezi verdikten sonra bir de ne markayla deniyorsun emziği
kutsaltiramisu Aman tutmasın boşver zorlama. Benm kızımda hiç tutmadı belki 10 tane emzik almıştık. Şimdi 11 aylık hiç de eksikliğini hissetmedim. Ona batır buna batır diyenleri de dinleme tutmayan bebek tutmaz
Ummuzeynep Ben burda öğrendiğim bir yöntemi paylaşmak istiyorum. Emziği ağzına verin ve emziğin arkasından parnağınızla hafifce vurun. Ben yaptım işe yaradı.
Fuldenkcblt Ummuzeynep evet bilinen bu şekildedir,ama yurt dışı araştırmalarını çok iyi incelerseniz verilmesi gerektiğini öğrenebilirsiniz.Zaten bahsettiğim de bardak bardak şeklin de değil,bir tatlı kaşığı gün için de yeter😊
MinervaEva Ummuzeynep Onermiyor degiller. Sadece gerek yok diyorlar. Anne sutuyle de beslense formul mamayla da beslense icerikleri geregi gun icinde yeteri kadar suyu aldiklari icin verilmesine gerek yok diyorlar. Ancak vermenin de hic bir sakincasi yok.
ybk2019 Hazalliyyee04 canım bal 1 yaşına kadar yasak yani çok şekerli olduğu için sindirmez midesi yanar su da içermediği için rahatsız eder. 3 aylıkken tutmuştu benim ki ama ucuna falan bişey sürmedim bırak tutmak isterse tutar inş 🥰