Dmt-01 Eylul06 bez alıp fişini yüklüyosun ya da videoları izle 5 kalp kazan filan yazıyo onları izliyosun anket gibi şeyler oluyor onları yapıyosun ara ara farklı şeyler çıkıyo biara instagram takip et 20 kalp kazan diyodu sonra app store da uygulamaya puan ver 20 kalp kazan filan diye yazıyodu bide hergün giriş yapıyosun 1 kalp geliyo
My_son Eylul06 o degilde bu cekilisleri kimler kazanıyor yaa puan birikmiyo birikse bile hepsinin puani cok yuksek
Sutbitkisi Ben biriktiğim puanlarla Haziran ayında ödülümü tercih ettim ve kargoya hemen vereceklerini düşünüp tam bir ay bekletildim. Annemlerdeydim dönme gününe bir gün kala gönderttim şikayet vara falan yazıp. Bir kaç tane bezin hesabını yapıyorlar göndermemek için koskoca firma yazık dedim. Artık çokta umursamıyorum insanlara beleşçi muamelesi yapıyorlar. Kalp sistemini de değiştirmişler. Eski sistemde daha hızlı birikiyordu. Şimdi bin puan için bin liralık prima Alman lazım. Bende o firma bitmiştir o yüzden.
Eylul06 Sutbitkisi bende sipariş verdim 14 gğn dedi bakalım getirecekler mi sistem degişti ama kalpleri de düşürdüler
Cydvrl Sutbitkisi ben de daha önce puanlarla bez almıştım hiç beklemiyordum aslında ertesi gün gönderdiler
Eylul06 My_son belirtirim harbi bende merak ediyorum kime çıkıyor diye biriksede bütün ödülleri alsam diyorum ama nerde 😊
Eylul06 Tugce2020 prima kulübü uygulama sını indirip aldıgın bezlerin fişini yüklüyorsun kalp birikiyor onada ödül veriyorlar
Eylul06 Tugce2020 fatura nın e postana geliyor yada mesaj olarak atıyorlar onun görüntüsünü atabilirsin
Tugce2020 Eylul06 şimdi okudum uygulamadan silinmiyormuş bide eski aldıkların olmuyormuş ya yedi aydır aldıklarımı yükleyecektim bende