dnzozkn hanmlar bebeğim yaklasık 10gündür emerken yani süt karnına girdiği an kıvranmaya başlıyor yani gurultu sesiyle kıvranıyot emmek istediği halde ememiyor cok zor bir aüreçten geçiyorum cok huzursuz nette baktgm kadaryla laktoz intoleransı yada reflü olablr yazıyor bu durumu yasayan varmı süt ürünlerini tüketmesem fayda saglarmı ayrca zinco damla kullanıyorum etkisi olablrmı yardmlarnızı çözümlernizi bekliyprum kısmetse ikigüne gidecegm doktora
ErtugrulAnnesii dnzozkn gazdan yapıyo anlattıklarınız gaz problemi. Her emzirmeden sonra mide gazını mutlaka çıkarın bağırsaklara inmesin. Eğer şüpeleniyorsanız 1 hafta kadar süt ve süt ürünlerini tüketmeyip gözlemleyebilirsiniz
Meryemalya Benım bı fikrım yok ama daha cok kulancıı gorsun diye yazıyorum allah yardımcınız olsun inşallah önemlı bısyı yoktur
Sltn dnzozkn bizim de ara ara oluyor ama nete bakinca aman allahım neler neler çıkıyor 😊gazdan cnm o bizde 5 aylık olacağız nerdeyse oluyor yataktan taa besikteki gurultuyu duyuyorum. Gaz hemen bitmiyor sen gaz yapan şeyleri azalt karnına masaj yap.
dnzozkn @ErtugrulAnnesii etkisini bir haftada mı gösteriyor peki ?zira kıvranmaktan kilo alamaycak sonra okdr bekleyemeyebilirim ikigün brakacagm baktm bişey yok gdecegm yani ikigünde etki etmezmi yani geçmezmiki 😔
dodo dnzozkn uykudan önce mi sonra mı emzirirken oluyor bir de ona dikkat edin. Eğer Yorgunsa çekmekte zorlanıyor, hava yutuyor olabilir. Dinlenmiş vaziyetteyse emzirin
dnzozkn @Sltn canm hcbsy yemıyorum dkkt edyorum ona masaj yapıyorum altını sürekli açıyorum ama en fazla 5dk emiyor emmek istediği halde ememiyor once de gaz vardı enbasından beri ama böyle sorun yoktu
Sltn dnzozkn kaka takibi yap alerji belirtileri var mi doktora gidene kadar en azından kısa vadede diyebilecegim bunlar.