Vanela06 Mrb hanımlar sezaryen doğumdan sonra kuaföre giden var mı ağda için ne zaman gittiniz dikişlerde sorun yaşayan oldu mu ?
Ssultannn Vanela06 sezaryenden 1 ay sonra kendim yaptım canım dikiş yerine sürmedim sadece bi sorun olmadı
Bebek1634 Vanela06 doktorum 2 ay gitme dedi ama 2 ay beklenecek gibi de degil ki🤦♀️ bacaklarimi evde kendim alsam da artik kirkimiz cikti sukur. Haftaya ben de kuafore gitmeyi dusunuyorum umarim sknti yasamam.
2prematureannesi Vanela06 sezeryan olduktan sonra evden doğru dürüst çıkmadım ilk zamanlar jiletle gördüm işimi iyice kendimi toparladıktan sonra gittim agdaya
Zelisblt gizemsonmezler01 norml doğumdan sonra 60 gün kanamam oldu yıkandıktan sonra kuaföre gittim bi sıkıntı yaşamadım :)
Uraska gizemsonmezler01 merhaba 45. Gün gittim bir sorun yasamadım paikolojik olarak acıyacak diye düşündüm ama sadece cok hafif bir sızı oldu
Gozdebelinay gizemsonmezler01 1 ay sonra gittim normal dogumdu tamammen dikislerim dustu sanmistim hissetmiyordum ama kuafordwki abla dedi dikisin duruyor haberin olsun die kanaman bittiyse dikisin de dustuyse bir skinti olmuyor
cigdem_Elif 2prematureannesi sezeryan yerine jilet kullanabildin mi kullandiysan ne zaman snra acabaa
SeymaBeyza Ben korkudan sezeryan bolgesine degmeden jiletledim kendimi iyi ve artik bisey olmaz dedikten sonra agda yaptim. Biraz korkagimdir.
Brna-34 SeymaBeyza al benden de o kadar ama ben jilet bile değdiremiyorum cok korkuyorum bisey olacak diye 😕
Seyma4607 Vanela06 ben sezaryenden 1 ay sonra kuaföre gittim hiçbir sorun olmadı o zamana kadar dikişler eriyip iyileşmişti zaten
miniktosbikannesi Vanela06 7 ay sonra anca gittim korkudan :) agdadan sonra dikislerde biraz yanma oldu
2prematureannesi cigdem_Elif yok kullanmadım o bölgeyi benim cildim hassas diye tüy dökücü kremle alıyordum sonra jiletle geri kalanı alıyordum ben
Lorinmasal 40.gün gittim cnm doktor kontrolümde vardı hem.Kız bir baktım dikislerin üzerine de ağda sürmüş dedim ne yaptın hiçç bir şey olmaz temizlenir hem dedi gerçekten de öyle oldu.Hameton ve medicasol zaten hem kullanırım yine onları sürdüm skntı olmadı.